Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinin Serkan Bolat’ı, doğum gününde rekor kırdı!

Sen Çal Kapımı dizisinin Serkan Bolat’ı, doğum gününde rekor kırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı izleyicilere veda etmek için gün sayarken sosyal medyada rekor kırmaya devam ediyor. Dizide Kerem Bürsin’in canlandırdığı Serkan Bolat karakterinin doğum günü sebebiyle Twitter’da paylaşılan #iyikidoğdunserkanbolat etiketi paylaşım rekorları kırdı.

Kerem Bürsin’in Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdığı ve dünyaca ünlü bir oyuncu olmasını sağlayan Serkan Bolat karakterinin doğum günü sebebiyle Twitter’da bir etiket açıldı. Oyuncunun ve dizinin dünyanın her yerinden hayranları #iyikidoğdunserkanbolat etiketiyle paylaşım yaptı.

Paylaşım rekor kırdı! Serkan Bolat’ın doğum gününü kutlamak için 1.2 milyon kişi tweet attı. #iyikidoğdunserkanbolat etiketi 21 ülkede TT oldu. Rekor, Sen Çal Kapımı dizisinin resmi Twitter hesabından paylaşıldı.

Paylaşımda şöyle denildi: “Dün akşam #iyikidoğdunserkanbolat etiketimiz 1.2M tweet ile Dünya gündemi ve 21 ülkede TT oldu! İyi ki #SenÇalKapımı…”

Serkan Bolat’ın doğum günü sebebiyle bir süre önce dizinin senaristi Ayşe Üner Kutlu ve Kerem Bürsin arasında sosyal medyada sıcak bir yazışma olmuştu. Dizinin senaristi Ayşe Üner Kutlu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, karakteri canlandıran Kerem Bürsin’i etiketleyerek Serkan Bolat’ın doğum gününü kutladı. Kutlu mesajına şöyle yazdı: “Serkan Bolat, iyi ki doğdun. Unutulmayacaksın. @KeremBursin” demişti.

Kerem Bürsin de hemen arkasından Ayşe Üner Kutlu’yu etiketleyerek yaptığı paylaşımda “İyi ki yarattın/doğurdun ;)…bu Thank you mesajını son bölüme saklıyorum ama evet yani sen doğurmuş oldun! Thank you @KutluUner!!!!” diye yazmıştı.

Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi önümüzdeki hafta final yapacak. Sen Çal Kapımı, 8 Eylül Çarşamba akşamı final bölümüyle Fox TV ekranında olacak.