Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinin sıralaması iyi gibi ama reytingler iyi değil

Sen Çal Kapımı dizisinin sıralaması iyi gibi ama reytingler iyi değil

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin akıbeti merak konusu olmaya devam ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin geçtiğimiz gün senaryoyu konuşmak üzere, ekip ile rutin bir toplantı yaptığı ortaya çıkmıştı. Setin iptal olmadığı, çekimlerin sürdüğü ve sette her şeyin yolunda olduğu da iki oyuncu tarafından belirtilmişti.

Fox TV’nin Temmuz ayından bu yana ekranda tuttuğu ve reytingleri ile sürekli gündem olan Sen Çal Kapımı, çok kritik bir noktada bulunuyor. Bazı iddialara göre dizinin 50. bölüme kadar devam edeceğine yönelik söylemler paylaşılıyor. Ancak Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisi bu yöndeki soruya, bilgilerinin olmadığını, böyle bir şeyden haberdar olmadıklarını söyleyerek yanıt vermişti.

Sen Çal Kapımı, önceki haftalarda düşüş yaşayınca izleyiciler panik yaptı. Savaşçı gibi iddialı bir dizinin hazır bir şekilde yayın için beklediği biliniyor. Bu ortamda ciddi sayılabilecek reyting düşüşü her yapım için büyük tehlike. Sen Çal Kapımı hayranları da her hafta reytingleri büyük bir dikkatle izliyor. Bazen iyi gelen reytingler ile moraller yükseliyor, bazen ise reytingler gerileyince moraller de düşüyor…

Dün akşam da dizinin 35.bölümü ekrandaydı. Yine heyecanlı anlar yaşandı. Ancak reytingler yine beklenenden daha düşük geldi. Dizi AB grubunda günü 4. sırada bitirdi ama reytingleri ortalamanın altına geriledi. ABC1’de 7. olan Sen Çal Kapımı, totalde ise günü 11 bitirdi. Ancak tüm kategorilerde de dizinin 4’lerin altına sarkması dikkatlerden kaçmıyor.

Dizinin reytinglerindeki bu oynaklık pek de iyi bir şey değil. Şimdiden hayranlar 20 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölüme kilitlendi.

İşte 13 Mart Cumartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Sen Çal Kapımı dizisinin sıralaması iyi gibi ama reytingler iyi değil 7