Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisiyle çok dalga geçildi, adeta nazar değdi!

Sen Çal Kapımı dizisiyle çok dalga geçildi, adeta nazar değdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Sosyal medya kullanıcılarının diline düşmeyin, yandınız. Sen Çal Kapımı dizisi de daha ilk açıklandığı günden bu yana birçok mesaj ile adeta alaya alındı… Bunun sebebi ise zengin erkek, fakir kız klişesinin yeni bir senaryo ile sunulması… Her ne kadar bu farklı dense de aslında hikaye çok basit ve net…

Hande Erçel Eda isimli çiçekçi bir kız ve fakir bir ailesi var, çalışmak zorunda… Kerem Bürsin’in canlandırdığı Serkan’ın ailesi ise her şeyi yapmış eline holding tutuşturmuş…

Eda hayata eğitim alıp, büyük işler başarma dürtüsü ile tutunuyor. Serkan ise zenginliğin her türlü fırsatını yaşamak hedefiyle hayata tutunuyor.

Fakir Eda’nın yurt dışı eğitim bursunu kesen zengin Serkan, kendisi ile nişanlı taklidi yapmasını istiyor. Böylelikle bursunu geri verecek. Eda, Serkan’dan nefret ediyor ama teklifi kabul edip, masalsı hikayeyi başlatıyor. Serkan ve Eda , bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir aşk yaşamaya başlıyor.

Sen Çal Kapımı dizisiyle çok dalga geçildi, adeta nazar değdi! 8

İşte bu hikayeye sosyal medyada yapılan yorumlar öyle ilginç bir hal aldı ki, dizi daha başlamadan alaya alındı.

“Yuh kimsenin aklına gelmezdi bu senaryo…”

“İşte böyle yeni fikirlerle gelin, belli oldu şimdiden kitleneceğiz ekranlara.”

“Çok farklı ve sürükleyici bir konu, Türk dizi sektörü böyle yaratıcı ve cesur senaryolara hasret kalmıştı.”

“Senaryoyu okurken waaoowww dediklerine eminim ama ispatlayamam.”

Sen Çal Kapımı dizisiyle çok dalga geçildi, adeta nazar değdi! 9

Dizi ile o kadar dalga geçildi ki, adeta nazar değdi.

Ender Mıhlar yönetmen olarak işleri ele aldı, fakat çıkan sorunların ardından bıraktı. Yusuf Pirhasan ilk bölümü 1 Temmuz’a yetiştirmek için görevi devraldı. 2. bölümden itibaren ise yönetmenliği Altan Dönmez’in yapacağı ortaya çıktı.

Sen Çal Kapımı dizisinin 1 Temmuz Çarşamba olarak açıklanan 1.bölüm yayın tarihi de belirsizleşti. Dizi bir kere nazara geldi, bakalım ekran performansı nasıl olacak?

İlk bölümün yayın tarihi “Yakında” olarak değiştirildi. Fox TV, yeni açıklama yapınca 1. bölüm tarihi netleşecek.