Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisiyle ile ilgili şoke eden final gerçeği! Duyunca inanamayacaksınız!

Sen Çal Kapımı dizisiyle ile ilgili şoke eden final gerçeği! Duyunca inanamayacaksınız!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi 9 Haziran akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ancak diziyle ilgili öyle bir iddia atıldı ki kafalar iyice karıştı. Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, ekrana gelmek için gün sayıyor! Yeni sezonda dizide Serkan ve Eda’nın ayrılıkları ve aradan geçen beş yıl sonrasında bir çocuklarının dünyaya geldiği göreceğiz.

Dizinin yeni sezon fragmanı uzun süredir hem ekranlarda hem de sosyal medyada yayınlanıyor. Dizi hayranları kısa sürede yeni fragmanı en çok izlenen videolar arasına soktu.. Sadece bununla kalmadı. Twitter ortamında da Türkiye gündeminin bir numarasına Sen Çal Kapımı dizisi yükseldi. 120 binin üzerinde ileti sadece 1-2 saat içinde paylaşıldı.

Sen Çal Kapımı dizisiyle ile ilgili şoke eden final gerçeği! Duyunca inanamayacaksınız! 9

Dizi büyük bir heyecanla geliyor ancak ortaya öyle bir iddia atıldı ki kafalar karıştı. Sosyal medyada dolaşan iddiaya göre, dizi 50. bölümüyle final yapacak. 9 Haziran Çarşamba günü 20:00’de dizinin 40. bölümü yayınlanacak. Dizide Eda karakterine hayat veren Hande Erçel yaptığı açıklama ile final duyurusunda bulundu.

Sen Çal Kapımı’nın yaz sezonu boyunca devam edeceğini düşünen hayranları Erçel’in açıklamaları ile şoke oldu. Gazetecilerin diziyle ilgili sorularını yanıtlayan Erçel, final bloğunun hazırlandığını söyledi.

Hande Erçel, “Çok tatlı bir final bloğumuz var aslında. Birinci sezonumuzu tamamladık ama Eda ve Serkan’a… Sen Çal Kapımı güzel bir finali hak eden bir iş. Güzel bir son 11 bölüm diye düşündüğümüz tabi, yapımcılar ne der, bilmiyorum. Ama son 11 bölüm diye düşündüğümüz güzel bir hikaye var. Bence çok farklı olacak. Çok da farklı dönüyoruz. Ben de ilk defa böyle bir şey oynayacağım” diye konuştu.

Hande Erçel, yapımcıların herhangi bir karar değişikliği olmaz ise 11 bölüm sonra, yani 50. bölümde Sen Çal Kapımı’nın final yapacağını açıklayarak hayranları bir hayli şaşırttı ve üzdü.