Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı final yapacak mı? Hande Erçel’e soruldu, herkesi susturdu!

Sen Çal Kapımı final yapacak mı? Hande Erçel’e soruldu, herkesi susturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV yeni diziler ortaya çıkarmaya başladıkça, yayında yer alan yapımların hayranlarını bir korku alıyor… Çünkü toplamda 7 gün var ve performansı düşük olan dizilere acımayan bir Fox TV yöntemi de mevcut. Sezon başından bu yana; Bay Yanlış, Öğretmen, Çocukluk ve Zümrüdüanka dizilerini düşük reytingler nedeniyle yayından kaldıran Fox TV, hiçbir yapıma acımayacağını da göstermiş oldu.

Fox TV ekranlarında yakın dönemde izleyicilerle buluşacak olan Savaşçı ve Yaşı 19 dizileri var. Savaşçı zaten 4 sezon başarılarla dolu bir geçmişe sahip. Yenilenen kadroda ilk kadrodan bile çok güçlü. Yani Fox TV’nin iyi reyting beklediği bir dizi. Ayrıca Şubat ayında başlaması beklenen Yaşı 19 dizisi de çok etkili bir kadroya sahip ve güçlü bir hikaye ile geliyor.

Zümrüdüanka dizisinin final yapmasından sonra şimdilik sadece Çarşamba akşamları müsait. Ancak Şubat ayında bir dizinin daha yayından kaldırılması gerekiyor ki, Yaşı 19 ekrana gelebilsin. İşte bu noktada da en zayıf halka olarak gözüken Sen Çal Kapımı dikkat çekiyor…

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı, Temmuz ayından bu yana büyük ilgi gören Sen Çal Kapımı’nın akıbeti ne olacak, dizinin hayranları şimdiden kara kara düşünüyor.

Hande Erçel ise dizinin final yapacağına yönelik iddialar üzerine açıklamada bulundu. Erçel, bu sözleriyle de aslında iddiayı ortaya atan herkesi de susturmuş oldu.

Başarılı oyuncu, “Bizim işimiz gayet yolunda, gayet güzel reytinglerimiz var. Güzel gidiyor, tabii ki her iş gibi bizimki de final yapabilir, zamanı gelirse. Ama şu an her şey yolunda” diye konuştu.

Kerem Bürsin ile aşk haberleri konusunda bir kez daha iyi bir arkadaş olduklarını söyleyerek, iddiaları yalanlayan Hande Erçel, çeşitli firmalardan da teklifler aldığını doğruladı.

Sen Çal Kapımı dizisi için çok yoğun çalışmakta olduğunu ve başka bir iş düşünme fırsatının olmadığını söyleyen Hande Erçel, iyi bir proje olur ise dijital dizilere de kapısının açık olduğunu anlattı.