Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı ikinci sezonda akılları karıştıracak

Sen Çal Kapımı ikinci sezonda akılları karıştıracak

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi 9 Haziran Çarşamba akşamı 40. bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin ikinci sezonu sadece 11 bölümden oluşacak ve 50. bölüm itibari ile de final yapılacak. Hande Erçel’in açıkladığı plan bu şekilde. Kerem Bürsin ile Erçel’in başrolünde buluştuğu dizi merakla bekleniyor.

İlk sezonunda başarılar elde eden ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran dizi, sosyal medyada da güçlü etkileşimler yaratmıştı. Kerem Bürsin ve Hande Erçel bu dizi sayesinde tanıştı ve sette ilerlettikleri arkadaşlıkları da aşka dönüştü.Sen Çal Kapımı dizisinin 11 bölümlük ikinci sezonu her anlamda merakı artıran bir yapım konumunda.

Dizinin 40.yeni bölümünden 3.fragman yayınlandı. Yeni sezonun çok farklı olacağı, Eda ile Serkan’ın aşkında her şeyin değiştiğine şahit olacaksınız. Zaman atlaması yaşanacak dizide yıllar sonra eski aşıklar buluşacak. Eda ve Serkan’ın bir çocukları da var ve bu konu dizinin 11 bölümlük 2. sezonunu fazlası ile etkileyecek.

Sen Çal Kapımı 40. bölüm 3.fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. İzleyiciler, “Aşk masalımız başlıyor” diyerek mutluluklarını sosyal medyada yansıtıyor. Yorumlarda ikilinin sorunları çözmesi ve aşk dolu bir sezon geçmesi dilekleri bulunuyor.