Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı ile İspanya’da efsaneye dönüşen Hande Erçel, yeni bir diziyle ününü perçinleyecek!

Sen Çal Kapımı ile İspanya’da efsaneye dönüşen Hande Erçel, yeni bir diziyle ününü perçinleyecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisi ile İspanya ve Latin Amerika ülkelerinde birer efsaneye dönüştü. Özellikle de Kerem Bürsin. Hande Erçel, İspanya’da elde ettiği ünü başka bir dizisiyle perçinleyecek.

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı’nın ardından yeni bir diziyle İspanyol izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncunun yıllar önce rol aldığı Güneşin Kızları dizisi çok yakında İspanya’da gösterilmeye başlayacak.

İlk bölümü altı yıl önce Kanal D’de ekrana gelen ve yayınlandığı dönem büyük ilgi gören Güneşin Kızları dizisi halen tekrar bölümleriyle ekrana geliyor. Tekrar bölümleri olmasına rağmen dizi sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

Sen Çal Kapımı ile İspanya'da efsaneye dönüşen Hande Erçel, yeni bir diziyle ününü perçinleyecek! 1

Sadullah Çelen’in yönetmenliğini yaptığı Güneşin Kızları dizisinde Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Hande Erçel ve Berk Atan yer almıştı. Dizi Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk ve Hande Erçel’in adını ilk kez geniş kitlelere duyurmasını sağlamıştı.

Hande Erçel’in canlandırdığı Selin ve Burcu Özberk’in hayat verdiği Nazlı karakterleri izleyiciler tarafından o kadar çok sevilmişti ki her iki oyuncu da bu rolleriyle kariyerlerinde çok önemli bir adım atmıştı. Güneşin Kızları dizisinin ardından iki genç oyuncuya yeni proje teklifleri yağmıştı.

Güneşin Kızları dizisi sayesinde Hande Erçel, İspanya’daki hayran kitlesini katlayacak. Sen Çal Kapımı dizisi ile İspanya’da gönülleri çoktan kazanan Hande Erçel’in hayranlarının Güneşin Kızları dizisine büyük ilgi göstermesi bekleniyor.