Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı ile müthiş dönüş yapan Hande Erçel’den ayrılık açıklaması!

Sen Çal Kapımı ile müthiş dönüş yapan Hande Erçel’den ayrılık açıklaması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin ile birlikte başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin büyük beğeni kazanması ile ekrana müthiş bir dönüş gerçekleştiren Hande Erçel, iş yaşamında iyi bir çıkışa geçti.

Ancak ünlü oyuncunun özel hayatında hareketli günler yaşanıyor. Erçel, uzun süredir aşk yaşadığı şarkıcı Murat Dalkılıç’tan ayrıldığını resmen duyurdu. 3 yıldır devam eden ilişkide ikili daha önce de ayrılıklar yaşamıştı.

Hande Erçel, basında yer alan haberlere açıklama getirmek amacıyla instagram hesabından paylaşımda bulundu. Karantina döneminde aynı evde yaşayan ve çok mutlu oldukları görülen ikilinin bu ani kararı hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Murat Dalkılıç’ın, Hande Erçel’in kardeşi Gamze Erçel ile tatil fotoğraflarının basında yer alması kafaları karıştırmıştı. Hande Erçel, ayrılığı resmen açıklayarak tüm kafa karışıklıklarını giderdi. İşte ünlü oyuncunun açıklaması:

“Bugün çıkan haberlerden sonra gündemi daha fazla meşgul etmemek adına konuya açıklık getirerek, Murat’la ilişkimizi dostça noktalandırdığımızı paylaşmak durumunda hissediyorum. Murat hayatımın en zorlu günleri olarak hatırlayacağım zamanlarımda sadece sevgili değil, bana dost olmuş, yol arkadaşlığı yapmış kıymetli biridir. Bu yüzden de ayrılık iki insanın ilişkisinin bitirmiş olsa da yine belirtmek isterim ki dost kalmak tek istediğimizdir ve uzun yılların getirisi olarak yakın çevremiz hala aynıdır. Bu süreçte aldığımız karara saygı duymanızı ve haberlerinizi yaparken bu hassasiyeti ve anlayışı gözetmenizi rica ederim.”

Sen Çal Kapımı ile müthiş dönüş yapan Hande Erçel'den ayrılık açıklaması! 7