Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı ile partner olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’den bir sürpriz gelişme daha!

Sen Çal Kapımı ile partner olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’den bir sürpriz gelişme daha!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de bir yaz dizisi olarak başlayan Sen Çal Kapımı isimli yapımın, dünya çapında büyük bir ses getireceğini o günlerde kimse tahmin etmiyordu! Son yılların dikkat çeken iki popüler ismi Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in ekran uyumu tuttu. İkili çift olarak büyük beğeni kazandı. Giderek artan hayranlıkla birlikte diziye sosyal medyadan verilen destek ise görülmemiş bir noktaya geldi.

Kanal, sezonda da devam eden dizinin reytingleri düşse de yayında tutmaya devam etti. Zaten öylesine büyük bir sosyal medya desteği alıyordu ki en doğru karar bu oldu. Ayrıca dizinin sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da büyük ilgi görmesi, sosyal medyadaki bu etkileşimin de bir payıydı adeta.

Eda ve Serkan karakterleri ile çok sevilen ikili, gerçek hayatta da sevgili olunca, diziye olan ilgi daha da büyüdü. Sezonun ardından kısa bir ara verip yeniden ekrana döndü ve Eylül başına kadar da sürdü. 52. bölümüyle final yapan dizi, son olarak 8 Eylül 2021 akşamı ekrandaydı. O günden beri de hala konuşuluyor ve gündemden düşmüyor!

Zira dizinin Türkiye yayınının ardından 85 ülkede birden yayınlanması, bir anda dünya gündemine çıkardı romantik komedi yapımını. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in şu sıralar ayrılıp ayrılmadıkları medyanın gündemine sıklıkla geliyor ama onların asıl gündemi hala Sen Çal Kapımı dizisi…

Çünkü dizi, sosyal medyada fırtınalar estirmeye devam ediyor! Son gelen haberler de iki oyuncunun hala dizinin ekmeğini yemekte olduğunun da bir göstergesi. Her iki oyuncu için de sevindirici bir haber daha geldi. Sen Çal Kapımı ile yerli ve yabancı kimi kurum ve platformlardan ödüller alan ikiliye bu kez de dijital medya araştırma platformu Adba’dan bir güzel haber ulaştı!

Sen Çal Kapımı ile partner olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den bir sürpriz gelişme daha! 9

Adba Analytics’in sosyal medyada yapılan paylaşımları ölçümleyerek verdiği araştırma sonuçlarına göre ‘Yılın En Popüler Kadın Oyuncusu’ Hande Erçel olurken, ‘Yılın En Popüler Erkek Oyuncusu’ da Kerem Bürsin oldu…

Adba’nın verilerine göre 2021 yılının sosyal meydana en çok konuşulan kadın oyuncusu Hande Erçel olarak belirlendi. Erçel’in kariyerinde müthiş bir dönüm noktası olan Sen Çal Kapımı ile hakkında bir yılda yapılan sosyal medya paylaşım sayısının 3.2 milyona ulaştığı belirlendi.

Sen Çal Kapımı ile partner olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den bir sürpriz gelişme daha! 10

Kadın oyuncular sıralamasının ikinci sırasında ise bir sürpriz isim var! Kardeşlerim dizisinde oynadığı Asiye ile büyük dikkat çeken genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, sosyal medyada hayli popüler olmuş durumda. Genç oyuncu, büyük bir çıkış yakaladığı 2021 yılında sosyal medyada 1.04 milyon kez paylaşılarak listenin ikinci sırasına yerleşmiş.

Üçüncü sırada ise Alp Navruz ile başrolünde oynadığı Ada Masalı dizisiyle ekranlara gelen Ayça Ayşin Turan var. Turan ile ilgili de yıl boyunca 1.01 milyon paylaşım yapılmış. Listenin sırasıyla diğer isimleri ise şöyle: Demet Özdemir, Ebru Şahin, Tuba Büyüküstün, Sıla Türkoğlu, Cemre Baysel, Damla Sönmez ve Burcu Özberk.

Yılın En Popüler Erkek Oyuncusu ünvanını alan Kerem Bürsin ise 2021 yılı boyunca sosyal medyada 3.7 milyon paylaşım ile Hande Erçel’in 3.2 milyon paylaşımını da geçmekte.

Sen Çal Kapımı ile partner olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den bir sürpriz gelişme daha! 11

Bir başka dikkat çekici durum ise sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Can Yaman ile ilgili. Yaman, şu sıralar İtalya’da yeni anlaşmalara imza atıyor ama Kerem Bürsin kadar sosyal medyada yer alamamış!

Yaman’ın yıl boyunca tüm çılgın İtalyan hayranları ve dünyadaki pek çok ülkeden hayranının paylaşımlarına karşın listenin ikinci sırada olması dikkat çekici. Yaman hakkında 2.1 milyon paylaşım yapılmış.

Listenin üçüncü sırasında 1.3 milyon paylaşımla Engin Akyürek yer alırken onu Onur Seyit Yaran, Alp Navruz, Akın Akınözü, İbrahim Çelikkol, Halil İbrahim Ceylan, Aytaç Şaşmaz ve Burak Deniz takip ediyor…