Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı ile yıldızlaşan Hande Erçel ve Kerem Bürsin İtalya yolcusu!

Sen Çal Kapımı ile yıldızlaşan Hande Erçel ve Kerem Bürsin İtalya yolcusu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tüm dünyada fenomen haline gelen Sen Çal Kapımı dizisi Türkiye’de sona ereli çok oldu. Ancak dünyada bugüne kadar 85 ülkede yayınlanan dizinin yankısı devam ediyor. Dizinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in çok yakında, Sen Çal Kapımı’nın romana dönüştürüldüğü İtalya’ya gideceği söyleniyor.

Türkiye’de reytingleri kötü gitmesine rağmen yurt dışında gördüğü ilgi sebebiyle yayınına devam eden ve verdiği sezon arasından sonra ekrana bomba gibi dönerek reytingleri toplamayı başaran Sen Çal Kapımı dizisi bugün neredeyse tüm dünyada izleniyor. Dizi sayesinde başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin de adını dünyaya duyurmayı başardı.

Sen Çal Kapımı dizisi özellikle İtalya’da çok büyük ilgi gördü. Bu ilgi üzerine İtalyan bir yayıncı da Sen Çal Kapımı’yı kitap haline getirdi. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in de kitabın tanıtımı için çekimlerde yer almak üzere kısa süre sonra İtalya’ya gideceği öğrenildi.

Sen Çal Kapımı ile yıldızlaşan Hande Erçel ve Kerem Bürsin İtalya yolcusu! 7

Sen Çal Kapımı isimli dizinin çok sevilen iki kahramanı Eda ve Serkan’ın aşkı bir İtalyan yayınevi sayesinde romana dönüşmüştü. Love Is In The Air isimli kitap 18 Ocak’tan itibaren İtalya’daki tüm kitabevlerinde satışa çıkacak. Ayrıca e-kitap olarak da sunulacak.

Böylece Sen Çal Kapımı dizisi bir ilke imza atmış oldu. Dizinin İtalya’daki hayranları da bu haberle çılgına döndü. Kitabın satış rekoru kırması bekleniyor. Dizi ve kitap iki yıldız oyuncuya İtalya’da yeni kapılar da aralayacak.

Sen Çal Kapımı dizisinin sona ermesinin ardından arka arkaya birçok yeni dizi teklifi alan iki oyuncu bir süre dinlenmeyi tercih etti. Ancak geçen hafta ortaya çıkan bir haberde Hande Erçel’in dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından Disney Plus için anlaşta yaptığı öğrenildi. Bu anlaşmaya göre Hande Erçel, ağustos ayında Türk izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Disney Plus için çekilecek dizide başrol oynayacak.