Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı ile zirvede ama Hande Erçel’in aklını çelen başka karakterler var

Sen Çal Kapımı ile zirvede ama Hande Erçel’in aklını çelen başka karakterler var

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maria Claire dergisinin Ekim sayısının konuğu Sen Çal Kapımı dizisinin güzeli Hande Erçel oldu. Kerem Bürsin ile iyi bir dizi çifti olan, uyumlarıyla ve enerjileriyle dikkat çeken ikili, dizinin yüksek reytinglerinin de sebebi konumunda.

Hande Erçel, hayatında kendisini özgür bıraktığı bir dönemi yaşıyor. Ünlü oyuncunun sözleri aslında kişisel olarak gençlik döneminden olgunlaşma dönemine geçiş yaptığını da anlatıyor.

“Hayatının nasıl bir dönemindesin?” şeklindeki soruya, ünlü oyuncu şu yanıtı verdi: “Kendimi özgür bıraktığım günlerdeyim diyebilirim. Uzun zamandır yapmak istediklerimi çeşitli sebeplerle ertelemiştim. Yoğun çalışıyorum deyip üzerinden geçmişim.Bu aralar ne kadar yoğun çalışsam da bana iyi gelen ne varsa yapıyorum. Beni yüksek tutan ne varsa… O yüzden keyifli bir dönemdeyim diyebilirim.”

Hande Erçel, oyunculuk dünyasına adım attığından bu yana eğitimini de aksatmadığını hatırlattı. Oyuncu, “Sektöre girdiğimden beri eğitimime aralıksız devam ediyorum. Yok çok uzun, ben de gelişmeye, öğrenmeye son derece açığım” ifadelerini kullandı.

İleride bir resim atölyesi açmayı planlayan oyuncu, kitap okumayı, animasyonu ve belgesel izlemeyi de çok seviyor.

Kitap uyarlamalarının da kendisine zevk verdiğini hatırlatan Hande Erçel, “Kitaplardaki karakterlerin inceliği, yolculuğu, derinlemesine düşünülmüş olması beni çok etkiliyor. Okuduğum, çok severek oynamayı hayal ettiğim karakterler var. Kim bilir, bir gün vakti gelir ve o kadın karakterler karşıma çıkar da, ben de sınırlarımı zorlarım” ifadelerini kullandı.

Sen Çal Kapımı ile zirvede ama Hande Erçel'in aklını çelen başka karakterler var 7