Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı ilk fragman yayınlandı! Hande Erçel kalp çaldı, Kerem Bürsin fena karizmatik!

Sen Çal Kapımı ilk fragman yayınlandı! Hande Erçel kalp çaldı, Kerem Bürsin fena karizmatik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz sürprizi Sen Çal Kapımı dizisi oldu. Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Kerem Bürsin ve Hande Erçel’i buluşturan dizinin ilk görüntüleri sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Hande Erçel güzelliği ile dillere destan bir görüntü sergiledi. Kerem Bürsin, yakışıklılığı ve karizması ile gönülleri kazandı. İki ünlü ismin uyumlu halleri ise dizinin başarılı bir sonuç alacağını anlatır gibiydi.

Hikayeyi klasik bulanlar vardı ama romantik komerdi dizilerinde hikaye klasik de olsa tutma olasılığı yüksek oluyor. Sen Çal Kapımı dizisi de ilk fragmanıyla iyi bir izlenim verdi.

Pozitif yorumlar daha fazlaydı. Özellikle Hande Erçel’in alımlı ve zarif halleriyle ilgili birçok mesaj yazıldı.

Aşırı heyecanla diziyi beklediklerini belirten dizi hayranları Sen Çal Kapımı’nın ilk görüntülerine olumlu puan verdi. İşte ilk fragman:

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder