Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı Latin Amerika’yı kasıp kavurmaya devam ediyor! Bir güzel haber de Ekvador’dan geldi!

Sen Çal Kapımı Latin Amerika’yı kasıp kavurmaya devam ediyor! Bir güzel haber de Ekvador’dan geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyada Sen Çal Kapımı fırtınası dinmek bilmiyor. Kısa süre önce HBO’nun Güney Amerika’da yayın yapan platformu HBOMaxLa’da yayınlanmaya başlayan diziden müthiş izlenme rakamları haberleri gelmeye devam ediyor. Güzel haberin geldiği son ülke Ekvador oldu.

Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in paylaştığı dizi kısa süre önce Güney Amerika ülkelerinde yayın yapan dijital platform HBOMaxLa’da ekrana gelmeye başlamıştı. Sen Çal Kapımı HBOMaxLa platformunda çok büyük izlenme oranlarına ulaşmıştı. Dizi, tüm Latin Amerika ülkelerindeki Top 10 listesinde ikinci sırada yer alırken Şili, Uruguay ve Kolombiya’da birinci, Meksika ve Arjantin’de de üçüncü olmuştu.

Sen Çal Kapımı dizisinden en son başarı haberi Ekvador’dan geldi. Sen Çal Kapımı, bu Güney Amerika ülkesinde en çok izlenen diziler arasında birinci sıraya yerleşti. Böylece dizi bir büyük başarı daha elde etmiş oldu.

Sen Çal Kapımı - Hande Erçel - Kenan Bürsin

Yönetmenliğini Ender Mıhlar ve Yusuf Pirhasan’ın yaptığı ve ikinci bölümden sonra da Altan Dönmez’in koltuğa oturduğu dizinin senaryosunu Ayşe Üner Kutlu yazıyordu. MF Yapım imzalı dizi, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla, tüm zamanların en iyi dizilerinden biri olan Game of Thrones’u bile geçmeyi başarmıştı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in kariyerinde çok büyük bir çıkış yapmasını sağlayan Sen Çal Kapımı dizisinin yayın hakları en son HBO Max Brezilya tarafınan satın alındı. Dizi Brezilya’da Será Isso Amor? adıyla yayınlanmaya başladı.

HBO Max Brezilya’nın bu paylaşımının ardından Brezilyalı izleyiciler tarafından yapılan yorumlar dizinin ülkede büyük bir heyecanla beklendiğini gösteriyordu. Yapılan yorumlarda bazı izleyiciler sırf Sen Çal Kapımı izleyebilmek için HBO Max’e üye olduğunu söylüyordu.