Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı oyuncularının gözünden Hande Erçel ve Kerem Bürsin yakıştırması!

Sen Çal Kapımı oyuncularının gözünden Hande Erçel ve Kerem Bürsin yakıştırması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk yaşadıkları yönünde herhangi bir kanıt olmamasına rağmen, magazin dünyasının sürekli bu konuyu gündeme getirdiği Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi, sette işlerini yapmaya devam ediyor. Sen Çal Kapımı dizisi de onların uyumları ve enerjilerinin üzerine yeni bölümlerle ekrana gelmeyi sürdürüyor.

Dizide yer alan Ceren’i canlandıran Melisa Döngel ile Engin karakterine hayat veren Anıl İlter, kameralara yakalandı ve diziyle ilgili sorulara yanıt verdi. Bu sorulardan birisi de Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in bu uyumunun altında bir aşk gerçeğinin yatıp yatmadığına yönelik oldu.

Dizinin yükselmesinin ve ayakta kalabiliyor olmasının altında Bürsin ve Erçel’in uyumlarının yattığını vurgulayan Anıl İlter, şunları söyledi: “Zaten dizinin bu kadar, böyle bir noktaya gelmesindeki en temel sebep… Her zaman dediğimiz gibi onlar bizim takım kaptanlarımız ve bunu da çok iyi yapıyorlar.”

Melisa Döngel ise iki ünlü ismi de dizinin ‘takım kaptanları’ olarak tarif etti. Melisa Döngel, “Mükemmel takım kaptanlarına sahibiz. İnanılmazlar. Bizimle olan enerjieri, kendi aralarındaki enerjileri, sete aktardıkları enerjileri, hepsi kusursuz. Çok iyiler” ifadelerini kullandı.

Sen Çal Kapımı oyuncularının gözünden Hande Erçel ve Kerem Bürsin yakıştırması! 2

Gazetecilerin Kerem Bürsin ile Hande Erçel arasında bir aşk olduğu ve enerjilerinin bu yüzden çok yüksek olabileceği ile ilgili değerlendirmesinde iki oyuncu da önce birbirlerine baktı. Melisa Döngel, “Öyleyse bile bunun yorumunu yapacak kişi biz değiliz ama ben bilmiyorum” dedi.

Anıl İlter de aralarında bir aşk olmadığı düşüncesini aktarırken, “Onların uyumu zaten bu işi belirli bir yerde tutuyor. O uyum harika” dedi.

Sen Çal Kapımı oyuncularının gözünden Hande Erçel ve Kerem Bürsin yakıştırması! 3

Sen Çal Kapımı dizi setinde çekilen ve Hande Erçel’in yanak yanağa olması sonrasında yeniden aşk iddialarının alevlenmesine neden olan fotoğrafın ardından, Kerem Bürsin bu sefer de Sarp Bozkurt ile yanak yanağa poz vererek espri yapmıştı.

Sen Çal Kapımı oyuncularının gözünden Hande Erçel ve Kerem Bürsin yakıştırması! 4

Anıl İlter ve Melisa Döngel, bu konu hatırlatılınca bir hayli kahkaha attı. İlter, dizide çok eğlendiklerini ve sosyal medyada yapılan paylaşımlarda da gerçek eğlenen kimliklerini ortaya koyduklarını hatırlattı.

Döngel de insanların setteki eğlendikleri o doğal enerjilere güçlü dönüşler yaptıklarını da vurguladı.