Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı yakında ABD’de de yayınlanmaya başlayacak!

Sen Çal Kapımı yakında ABD’de de yayınlanmaya başlayacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de yayınlandığı dönem çok büyük ilgi gören ve final yaptığı gün sosyal medyada paylaşım rekoru kıran Sen Çal Kapımı çok yakında bir ülkede daha yayınlanacak. Sen Çal Kapımı, yakında ABD’li izleyicilerle buluşacak.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in kariyerlerindeki en büyük çıkışı yapmasını sağlayan, isimlerini dünya çapına taşıyan Sen Çal Kapımı dizisi yakında ABD’de de yayınlanmaya başlayacak. ABD’li izleyiciler Sen Çal Kapımı dizisini Telemundo kanalından izleyebilecek.

Sen Çal Kapımı ayrıca Şili, Kosta Rika, Honduras, El Salvador, Peru ve Porto Riko’ya da satıldı. Tüm bu ülkelerle birlikte Sen Çal Kapımı’nın yayınlandığı ülke sayısı 85’e ulaşacak.

Sen Çal Kapımı yakında ABD’de de yayınlanmaya başlayacak! 7

Sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde büyük olay yaratan Sen Çal Kapımı, Fox TV ekranlarında 8 Eylül 2021 tarihinde 52. bölümü ile birlikte sona ermişti. Vedası da muhteşem olmuştu.

Twitter’da en çok konuşulanlar arasında yerini koruyan Sen Çal Kapımı, tek bir günde 9 milyona yakın tweet atılan dizi olarak Game of Thrones’un 7.8 milyonluk dünya tweet rekorunu da kırmıştı. Sen Çal Kapımı, dünya ve 38 ülke gündeminde yer almayı başarmıştı.

Toplam 85 ülkede yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı dizisini böylece dünyanın neredeyse yarısı izlemiş olacak.