Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı, YouTube’da ilk bölümü en çok izlenen dizi oldu!

Sen Çal Kapımı, YouTube’da ilk bölümü en çok izlenen dizi oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de sıradan bir romantik komedi olarak ilk ekrana geldiğinde Sen Çal Kapımı’nın bu kadar büyük bir başarı yakalayacağını muhtemelen hiç kimse tahmin etmiyordu. Bugüne kadar 80’den fazla ülkede yayınlanan ve başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e uluslararası şöhretin kapısını açan Sen Çal Kapımı dizisinin YouTube’da izlenme rakamları da müthiş bir başarıya ulaştı.

Bugüne kadar 80’den fazla ülkede yayınlanan ve bu hesapla neredeyse dünyanın yarısı tarafından izlenen Sen Çal Kapımı dizisinin uluslararası arenada estirdiği fırtına güçlenerek devam ediyor. Sen Çal Kapımı dizisi özellikle Latin Amerika ülkelerinde o kadar çok sevildi ki başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e uluslararası şöhretin kapılarını araladı.

Yurt dışında yayınlanan bölümleri reyting rekorları kıran Sen Çal Kapımı’nın YouTube’da da büyük bir başarıya imza attı. YouTube kanalı 2,7 milyon aboneye ulaşan Sen Çal Kapımı’nın bir yıl önce paylaşılan ilk bölümü 40 milyon kez izlendi. Böylece Sen Çal Kapımı 2020 yılının YouTube’da en çok izlenen dizisi oldu.

Sen Çal Kapımı, YouTube’da ilk bölümü en çok izlenen dizi oldu! 7

Fox TV’de ekrana gelen ve bir süre önce final yapan Aşk Mantık İntikam da büyük bir başarı elde etti. Başrollerini Burcu Özberk ve İlhan Şen’in paylaştığı Aşk Mantık İntikam’ın ilk bölümü 18 milyon kez izlendi. Aşk Mantık İntikam da bu rakamla 2021 yılının YouTube’da en çok izlenen dizisi oldu.

Sen Çal Kapımı, Latin Amerika ülkelerinde en çok izlenen dizi oldu. Kısa süre önce HBO Max’in Latin Amerika kanalında yayınlanmaya başlayan Sen Çal Kapımı dizisi Latin Amerika ülkelerinde o kadar başarılı oldu ki, en çok izlenen 10 dizi arasında birincilik elde etmeyi başardı.

Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncularını da sosyal medyanın en etkili isimleri haline getirdi. Hande Erçel, Instagram’da 28 milyonu geçen takipçi sayısıyla Hollywood ünlülerini ve dünyanın en ünlü şarkıcılarını bile geride bırakmayı başardı. Kerem Bürsin’in takipçi sayısı da 10 milyonu aştı.