Ana sayfa Sinema Sen Çal Kapımı’dan sonra tatile devam eden Kerem Bürsin’den sır dolu proje!

Sen Çal Kapımı’dan sonra tatile devam eden Kerem Bürsin’den sır dolu proje!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinden sonra resmen bir dünya markası oldu. Tüm dünyada hayran kitlesini katlamayı sürdüren oyuncunun sır gibi saklanan projesi çok merak ediliyor.

Başrolünü Hande Erçel’de paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin büyük başarısının ardından Kerem Bürsin bu şöhretin tadını çıkarıyor. Yakışıklı oyuncudan hala yeni bir projeyle ilgili haber gelmedi. Ancak oyuncu, Hande Erçel’le birlikte dünyanın dört bir yanından davet alıyor.

Hayranları Kerem Bürsin’den yeni dizi projesi haberi beklerken yakışıklı oyuncu yakında bir sinema filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk tanıtımı kısa süre önce paylaşılan filmin konusu sır gibi saklanıyor.

Kerem Bürsin’in başrolünü İrem Helvacıoğlu ile paylaştığı Eflatun isimli filmin ilk tanıtımı özellikle yakışıklı oyuncunun hayranları tarafından büyük ilgi çekti. Cüneyt Karakuş’un ilk uzun metrajlı filmi olan Eflatun’da Kerem Bürsin, Oflaz karakterine can verirken İrem Helvacıoğlu ise Eflatun’u oynuyor.

Şubat 2020’de çekimlerine başlanılan Karakuş Film imzalı filmin eylül ayında kurgu işleri bitse de önce festivallerde gösterilmesi, ardından vizyona girmesi planlanmıştı. Fakat pandemi koşulları nedeniyle henüz bir festival haberi gelmedi.

Filmin konusu ise bir sır gibi saklanıyor. Kerem Bürsin daha önce verdiği bir röportajda filmde canlandırdığı karakter için “Okuduğum zamanda ruh haline çok benzerlikler hissettim. Çok hoşuma gitti senaryosu, çok etkiledi. Hikayede olağanüstü tipler yok. Biraz bu hikayenin parçası oldum. Karakteri başkası canlandırsaydı üzülürdüm. Bağımsız olması hoşuma gitti. Saf ve güzel bir hikaye var” demişti.

Eflatun filminin ne zaman vizyona gireceği ile ilgili olarak da bir açıklama yapılmadı.