Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’nın Pırıl’ı Başak Gümülcinelioğlu’nun 10 parmağında 10 marifet varmış!

Sen Çal Kapımı’nın Pırıl’ı Başak Gümülcinelioğlu’nun 10 parmağında 10 marifet varmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde Pırıl karakterine hayat veren genç oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, bu yapım ile bir hayli öne çıktı. Oyunculuk, müzikal ve tiyatro eğitimleri alan donanımlı bir isim… Profesyonel bir mimar da olan oyuncu, aynı zamanda çok iyi bir çevirmen… 10 elinde 10 marifet denilebilecek bir portre çizen Başak Gümülcinelioğlu, kendisi hakkında bazı ayrıntıları anlattı.

Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası programına konuşan oyuncu, hayat dolu kahkahası ile dizi hayranlarının da gözdeki konumunda. Fit haliyle göz dolduran, güzelliği ile de hayranlarını etkileyen oyuncu, 17 yaşında tek başına Amerika Birleşik Devletleri’ne giderek, bir ailenin yanında 1 yıl kalma cesaretini sergiledi.

Üniversiteye gitmek için böyle yapan oyuncu, o dönemde uzun süre ailesini de hiç göremediğini söyledi. Oyuncu, “Benim için çok güzel, çok önemli bir şeydi, kendim için yaptığım en iyi şey ama en zor şeydi” ifadelerini kullandı. Kışın bir yaz tatili yapmayı çok arzu ettiğini anlatan Gümülcinelioğlu, haksızlığa ve vicdansızlığa hiç katlanamıyor.

Sen Çal Kapımı'nın Pırıl'ı Başak Gümülcinelioğlu'nun 10 parmağında 10 marifet varmış! 34

Hayvanlara ve çocuklara kötü davranabileceğini düşünen insanlara katlanamadığını anlatan oyuncu, “İçimden sen kimsin diyesim geliyor. Çok kızarım böyle bir şeye. Kimsenin böyle bir hakkı olmadığını düşünüyorum, hiçbir canlı üzerine” ifadelerini kullandı.

Çok konuştuğunu ve arkadaşlarının bu huyundan rahatsız olup olmadığını bilmediğini söyleyen oyuncu, sabahları ise çok enerjik uyanan birisi olduğunu ifade etti.

Meryl Streep ve Sezen Aksu hayranı olduğunu söyleyen oyuncu, yaptıkları her şeye büyük bir hayranlık beslediğini ifade etti. Başak Gümülcinelioğlu, “Bütün röportajlarını, bütün şarkılarını, bütün oynadıkları filmleri, çalışmalarını, biyografilerini, her şeylerini merak ediyorum” diye konuştu.

Sen Çal Kapımı dizisi için yazıp söylediği bir şarkısı da bulunan oyuncunun sesinin de güzel olduğu dizide ortaya çıkmıştı.

En korktuğu şeyin bir okyanusta tek başına kalmak olduğunu ifade eden oyuncu, bir arkadaşlıkta ise en değer verdiği şeyin dürüstlük olduğunu söyledi.

Telefona çok bağımlı olmadığını, ancak son zamanlarda hayatların bir parçası olduğunu kabul eden oyuncu, internet olmadan yaşayabileceğini ancak bunu tercih etmeyeceğini de sözlerine ekledi.

Videodan röportajı ve oyuncunun dizideki sahnelerini izleyebilirsiniz.