Ana sayfa Sosyal Medya Sen misin mesafe koyan! Birkan Sokullu, paylaşımıyla Ezgi Mola’nın diline düştü!

Sen misin mesafe koyan! Birkan Sokullu, paylaşımıyla Ezgi Mola’nın diline düştü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde abla kardeşi oynayan Birkan Sokullu ve Ezgi Mola arasında bir sosyal medya çekişmesi yaşanıyor! Dizide Safiye karakteri ile çok konuşulan ve aynı zamanda sosyal medyada da etkin bir isim olan Ezgi Mola, kardeşi Han’ı oynayan Birkan Sokullu’nun sosyal medyaya mesafeli durma halini tiye alıyor.

Mola, geçtiğimiz günlerde sette sahne sırası beklerken Sokullu’nun telefonunu alıp hayranları için bir fotoğrafını koydu. Bunu yaparken de videoya çekip yayınladı. Yanında oturan Birkan Sokullu ise duruma gülüyordu.

Ezgi Mola’nın bu paylaşıma bir de ‘Ne hoş foto Birkaan’ yorumu yapması ise herkesi güldürdü. Hayranlarının çok mutlu olduğu Birkan Sokullu, yine Ezgi Mola’nın gazabına (!) uğradı!

Sen misin mesafe koyan! Birkan Sokullu, paylaşımıyla Ezgi Mola'nın diline düştü! 9

Ezgi Mola, bu kez de Birkan Sokullu’nun yaptığı paylaşıma yorumu ile görenleri güldürdü! Birkan Sokullu, aşağıdaki postu instagram sayfasından paylaştı.

Sen misin mesafe koyan! Birkan Sokullu, paylaşımıyla Ezgi Mola'nın diline düştü! 10

Ezgi Mola, bu paylaşımı görür görmez Birkan Sokullu’nun fotoğrafına “Koşun Birkan foto koydu” diyerek durumu tiye aldı. Sokullu’nun sosyal medyaya bu şekilde mesafeli kalması halinde Ezgi Mola’nın da arkadaşına takılarak dilinden  düşürmeyeceği anlaşılıyor! İşte Mola’nın yukarıdaki fotoğrafa yorumu…

Sen misin mesafe koyan! Birkan Sokullu, paylaşımıyla Ezgi Mola'nın diline düştü! 11