Ana sayfa Dizi Haberleri Senarist bu senaryo ile diziyi bitirir, net! Kimse Bilmez dizisine isyan var!

Senarist bu senaryo ile diziyi bitirir, net! Kimse Bilmez dizisine isyan var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal ve Zeynep Elçin’in başrollerinde yer aldığı Kimse Bilmez dizisinin 17 Eylül Salı günü yayınlanacak olan 14. bölüm fragmanı izleyicileri kızdırdı. Sevda’nın Ali’den ayrılıp Uygar ile evleneceğini söylemesine dizinin takipçilerinden itiraz var.

Böyle bir durumda Ali ile Sevda ilişkisinin ortadan kalkacağını belirten dizinin izleyicileri, senaryo grubunun Ali ile Sevda’yı önce bir araya getirip sonra ayırmasını ve bu çiftin bir türlü kendi hikayelerinin olmamasına itiraz ediyor.

Sevda ile Uygar evlenir ise Ali nasıl evli bir kadınla görüşecek? Ali’nin karakteri buna uygun değil… Bu durumda dizide sadece Duygu ile Pilot aşkı öne çıkacak…

Kimse Bilmez izleyicileri, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda uyarıda da bulunmayı ihmal etmiyor.

Senarist bu senaryo ile diziyi bitirir, net! Kimse Bilmez dizisine isyan var! 8

Bir izleyici, isyanını şöyle dile getiriyor: “Senarist bu senaryo ile bu diziyi bitirir, bu kadar entrika fazla, sükunete ihtiyacı var bu milletin, biraz dinginlik lazım… Demedi demeyin.. Kaç bölüm izlemedim entrika dolu senaryodan dolayı hadi bugün izleyelim dedik ama aynı, olmaz bu dizi yakında final yapar, Net..”

Senarist bu senaryo ile diziyi bitirir, net! Kimse Bilmez dizisine isyan var! 9

Kimse Bilmez izleyicileri DuyPil çiftinin her haline adeta bayılıyor… Bu sahneler izleyicileri mutlu ediyor. İkilinin aşka yelken açtıkları sahneler de merakla beklenmekte.

14. bölüm fragmanında ilk el ele dokunuşlar başladı… Dizinin 14. yeni bölümü 17 Eylül Salı günü yayınlanacak.