Ana sayfa Dizi Haberleri Senarist görüyor mu? Masumlar Apartmanı’nda giden kişinin iması bile, heyecan yarattı!

Senarist görüyor mu? Masumlar Apartmanı’nda giden kişinin iması bile, heyecan yarattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 30. bölümü 20 Nisan akşamı ekranda olacak. Dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlanması ile birlikte heyecan da doruğa çıktı! Zira herkesin büyük bir merakla beklediği kişinin kimliği ortaya çıkacak gibi duruyor!

Han’ın kazan dairesinde zincirle bağladığı kişinin kim olduğu, izleyenleri heyecanlandıran bir olay. Yeni bölümde Esra’nın bu işin ucunu bırakmayarak İnci’yi de alıp kazan dairesine gittiği görülüyor.

Fragmanda ayağına zincir bağlı kişinin kim olduğu anlaşılmıyor ama bir kişinin oturduğu görülmekte. Esra ve İnci’nin orada kimi bulacağı merak konusu.

Bu arada Han’ın, Esra’nın kazan dairesindeki kişiyi öğrendiği için o kişiyi oradan götürdüğünü düşünenler de var. Kafalar bu konuda hayli karışık. İzleyici zincirlenen kişinin Esat ya da Naci olma ihtimali üzerinde duruyordu.

Fakat dizinin yeni bölüm fragmanında Naci’nin klarnetini Bayram’ın getirip Safiye’ye vermesi ile birlikte bu kişinin Naci olma ihtimali güçlendi.

Sadece Naci iması bile izleyenleri heyecanlandırmaya yetti! Naci’nin Ankara’ya gitmesi izleyenleri üzmüştü. Naci ve Safiye hikayesini izlemek isteyen ve bu aşkın böyle bitmemesi gerektiğini düşünen izleyiciler biraz hayal kırıklığına uğramıştı.

İkilinin hikayesinin devam etmesini istediklerini yorumlarında anlatan dizinin takipçileri, Masumlar Apartmanı’ndan giden Naci’nin bir gün geri döneceği umudunu taşıyor hala!

Geçtiğimiz haftaki bölümde Han, yemek getirdiği kişiye bir de kitap getirmişti.

Senarist görüyor mu? Masumlar Apartmanı'nda giden kişinin iması bile, heyecan yarattı! 11

İzleyici bu ipuçlarını takip ederek Naci’nin orada tutulduğunu düşünüyor. Bakalım tahminler tutacak mı? İzleyip göreceğiz ama diziyi izleyenler için Naci’nin gelmesini heyecanla bekledikleri de yaptıkları yorumlardan görülüyor.

O zincirin ucundaki Naci çıkmazsa, biraz hayal kırıklığı da yaşanacak belli ki! Bu arada bir başka gelişmeyi de hatırlatmak gerek.

Naci’yi oynayan Tansel Öngel’e başka dizilerden de teklifler gittiği ve oyuncunun henüz Masumlar Apartmanı ile anlaşmasının olmadığı gündemdeydi. Öngel’in son kararı merakla bekleniyordu.

Sonunda Tansel Öngel’in Masumlar Apartmanı dizisine devam etme kararı aldığı da kısa bir süre önce belli oldu. Dolayısıyla o zincirin ucundaki kişinin Naci olma ihtimalini bu durum daha da yükseltiyor ama olmasa bile Naci’nin bir şekilde geri döneceği de oyuncunun dizinin yapımcısı ile anlaşmış olmasından belli!

İşte 30. bölüm fragmanı ve gelen yorumlardan bazıları…

Senarist görüyor mu? Masumlar Apartmanı'nda giden kişinin iması bile, heyecan yarattı! 12

Senarist görüyor mu? Masumlar Apartmanı'nda giden kişinin iması bile, heyecan yarattı! 13

Senarist görüyor mu? Masumlar Apartmanı'nda giden kişinin iması bile, heyecan yarattı! 14

Senarist görüyor mu? Masumlar Apartmanı'nda giden kişinin iması bile, heyecan yarattı! 15