Ana sayfa Dizi Haberleri Senaryo sıkıcı olmaya başladı Kızım dizisinin reytingleri düştü!

Senaryo sıkıcı olmaya başladı Kızım dizisinin reytingleri düştü!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

tv8’in Cuma akşamları yayınlanan Med Yapım imzalı ‘Kızım’ dizisiyle ilgili bir süredir konuların sıkıcı ve tutarsız ilerlediği ile ilgili yorumlar yapılıyordu.

Dizinin konusunun aslında çok tatlı ve güzel olduğunu ancak senaryonun güzel işlenmediğini belirten bazı izleyenler dizinin bu tempoyla giderse kan kaybedeceğini düşünüyor.

İzleyicilerin yaptığı bu yorumlar dün akşamki bölümün Total’de 10. sıraya yerleşerek reyting kaybına uğramasıyla belirtilerini göstermeye başladı.  Dün akşamki bölüm atv’nin yeni başlayan dizisi Hercai’nin de altında kalarak 3.94 reyting aldı. Dizinin AB grubundaki durumu ise önceki haftalara göre çok değişmedi. AB grubunda 4.44 reytingle 5. sırada yer aldı.

Dizide izleyicinin bir süredir canını sıkan bir durum da açıklığa kavuştu. Geçen haftalarda ortaya çıkan Öykü’nün gerçek babası Cemal olayının oyun olduğu ve Cemal’in yaptığı testin sonucunun negatif çıktığı anlaşıldı. Cemal, Demir’den almak istediği intikam uğruna sahte rapor hazırlatarak gerçek babanın kendisi olduğu yalanına devam ediyor.

Senaryo sıkıcı olmaya başladı Kızım dizisinin reytingleri düştü! 7

Gerçek babanın Cemal olmaması izleyici oldukça sevindirdi. Ancak baba olmadığı gerçeğini bilen Cemal’in geçen haftaki bu duruma inanmış ve mutlu olmuş hallerini de mantık hatasına düşürdü.

Cemal’in baba olmaması durumunun izleyiciden gelen tepkilerin ardından değiştirildiğini düşünen bazı izleyenler “İzleyici sevindirelim diye başıboş, tutarsız ve saçma şeyler yazar oldunuz. İzleyici tepkisine göre senaryo mu yazılır. Senaristlerin kendi iradesi yok mu. Senarist kendi yarattığı diğer karakterlere ihanet ediyor” gibi yorumlar yaptı.

Demir ve Öykü arasındaki baba-kız hikayesinin bozulmaması uğruna diğer karakterlerin boş anlatıldığının düşünüldüğü dizide izleyici Cemal’in yaptığı bunca kötülüğün ardından bir de baba yalanını uydurmasını istemiyor. Cemal karakterinin içinin doldurulmasını isteyen izleyenler  artık bu baba kim olayının da uzatılmasından sıkılıyor.

Bakalım dizinin konusu bundan sonra nasıl ilerleyecek ve gelecek haftalarda dizinin reytingleri nasıl gelecek?