Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda açıkladı; “Terazi Burcunun beklediği terfi ve zam gerçekleşecek mi?”

Şenay Devi haftalık burç yorumunda açıkladı; “Terazi Burcunun beklediği terfi ve zam gerçekleşecek mi?”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Mart ayında  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 11-17 Mart haftası burç yorumunda Terazi burcu için şunları söyledi;

Sevgili Teraziler, bu hafta kariyer hayatınızda finansal anlamda olumlu etkiler söz konusu ayrıca, bir ödül alabilir beklediğiniz zam veya terfinin gerçekleşmesi ile sevinebilirsiniz. Bu hafta, hemen her konuda ulu orta konuşmamaya dikkat etmenizi öneririm, çevrenizde hayranlık uyandırırken pek çok insanın kıskançlığına da maruz kalabilirsiniz. Bugünlerde her türlü seçiminizi titzlikle yapmalı, yaşamınızla ilgili sırlarınızı herkesin yanında konuşmamanız gerektiğini fark etmelisiniz.

Özel yaşamınızda öncelikleriniz değişiyor, partnerinizin size olan inancını ve güvenini yeniden tazeleyeceksiniz. Bekar Terazi burcu, bu hafta çok fazla ilgi görsenizde yeni bir ilişkiye başlama noktasında aceleci tavırlar içerisinde bulunmamalısınız!