Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda, Aşka inancını yitiren Boğa Burcuna hangi haberi verdi?

Şenay Devi haftalık burç yorumunda, Aşka inancını yitiren Boğa Burcuna hangi haberi verdi?

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Mart ayında  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 11-17 Mart haftası burç yorumunda Boğa burcu için şunları söyledi;

Sevgili Boğalar, bu hafta yakın çevre ve aile ile ilgili konularda olumlu olumsuz pek çok gelişmeyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Özellikle geçmişte yaşanan sorunlar tekrar gündeme gelebilir ve yaşanan gerginliğin gerçek nedenini öğrenerek tepkinizi ifade edip huzura kavuşabilirsiniz, bu sayede sezgilerinize daha fazla güvenecek, kimin haklı olduğundan ziyade kalplerin kırılmaması için olgunlukla hareket edeceksiniz.

İş hayatınızda ise iletişime önem vererek yapıcı davranmalı işinizle ilgili beklentilerinizi yükseltmekten korkmamalısınız. Özel yaşamınızda ise partneriniz ile birbirinizi dinlemenin getirdiği güzelliklerle ilişkinizde ki huzursuzluklardan tam anlamıyla kurtulacaksınız. Aşka inanmayan Boğalar, hiç beklemediğiniz bir anda aşk kapınızı çalabilir!