Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda Aslan Burcunu uyardı; “Anneniz ile ilişkinize dikkat!”

Şenay Devi haftalık burç yorumunda Aslan Burcunu uyardı; “Anneniz ile ilişkinize dikkat!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Mart ayında  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 11-17 Mart haftası burç yorumunda Aslan burcu için şunları söyledi;

Sevgili Aslanlar, bu hafta anne ve anneye ait konular gündeminizde fazlasıyla etkili olacak. Anneniz ile geçinemiyorsanız eğer onu daha iyi algılayacağınız ve onunla ilgili bilmediğiniz şeyleri öğrenebileceğiniz gökyüzü enerjileri söz konusu. Çocukluğunuzdan bu yana devem eden bir tramvanızı da bu sayede çözeceksiniz ve özellikle hanımlarla ilişkikeriniz düzelecek.

İş ve eğitim hayatınızda ise gerginliklerden uzaklaşmak sizin elinizde, sizi doğru olarak yönlendiren insanların eleştirilerini dikkate almalısınız. İyi niyetli olmayan arkadaşlarınızın sizi kullanıp başarınızı engellemesine dur demelisiniz.

Özel yaşamınızda ise, korkulardan uzaklaşacağınız, dinleyerek gerçekleri öğrenerek, sevgiyle hayatınıza yön vereceğiniz bir hafta, değerlendirip değerlendirmemek sisin elinizde. Bekar Aslanlar,  iyi tanımadığınız insanlarla birlikte olmamaya özen gösterin!