Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda Aslanlar için “Aşk dolu bir hafta ancak kıskanç insanlara dikkat!” dedi

Şenay Devi haftalık burç yorumunda Aslanlar için “Aşk dolu bir hafta ancak kıskanç insanlara dikkat!” dedi

tarafından sevda

Uzman Astrolog Şenay Devi bu hafta Aslan burcuna güzel haberler verdi ancak uyarmayı da ihmal etmedi. Devi, haftalık burç yorumunda; “Aslan Burçları aşk hayatınızda şahane enerjilerle karşı karşıyasınız, ilişkinizi kıskanan insanları görebilmenin onların gerçek yüzünün ve niyetinin ne olduğunu algılayabilmenin duygusal gerginliği söz konusu olsada ilişkinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlayacak ve ilişkiniz için mücadele edip partrenirinizin kalbini kazanmayı başaracaksınız, aşka değer verin kıskanç insanların bunu yıkmasına izin vermeyin!”dedi.

Peki Aslan burcunu iş hayatında ve sağlık konusunda neler bekliyor? İşte Devi’nin yorumları; Sevgili Aslanlar bu hafta işinizle ilgili konularda geçen hafta yaşanan ertelemelerin ortadan kalkması ile yapmak istediğiniz plan ve projeleri başarılı bir şekilde uygulayabileceksiniz. Bu hafta eklem ağrısı ve idrar yolu enfeksiyonlarına dikkat etmeli sert sporlar yapıyorsanız sakatlanmalar olabileceğini göz önünde bulundurarak hareket etmelisiniz”