Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda; “Sevgili İkizler bu hafta iç sesinizi dinleyin!” dedi.

Şenay Devi haftalık burç yorumunda; “Sevgili İkizler bu hafta iç sesinizi dinleyin!” dedi.

tarafından sevda

Bu hafta İkizler burcunu iş ve özel hayatında neler bekliyor? Hangi konularda dikkatli olmaları gerek? Uzman Astrolog Dr. Şenay Devi haftalık burç yorumunda İkizler burcu ile ilgili olarak dikkat çekici yorumlarda bulundu. Devi; “Sevgili İkizler, bu hafta inişli çıkışlı duygularınızı dengelemelisiniz, endişeler ve kaybetme korkusu iş ve eğitim hayatınızda pişman olacağınız yanlış kararlar vermenize yol açabilir dikkatli olmalısınız ayrıca bu hafta iş değişikliği ve yeni bir alana geçmek gibi düşünceleri tekrar değerlendirmeniz yararınıza olacaktır” dedi.

Şenay Devi İkizler burcuna özel hayatta huzursuzluklardan uzaklaşmak istiyorsanız iç sesinizi dinlemelisiniz önerisinde bulunarak; “Eş veya sevgilinizin sadece sizi suçlayarak  haklı çıkmayacağı gerçeğini görüp partnerinizle ilişkinizi tarafsız bir şekjilde gözlemlemeli ve bazı noktalarda ortak kararlar almalısınız, bunu yaptığınızda üzüntüleriniz sona erecektir” dedi.