Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’den Boğa burcuna müjde; finansal konularda bu hafta şans sizden yana!

Şenay Devi’den Boğa burcuna müjde; finansal konularda bu hafta şans sizden yana!

tarafından sevda

Şenay Devi haftalık 28 Ocak – 3 Şubat burç yorumlarında Boğa burcunu değerlendirdi. Bu hafta Boğa burcu olanların işleriyle  ilgili konularda her zamankinden daha kararlı azimli, ve dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizen astrolog, “Boğa burcu, parlak fikirlerinizi güvendiğiniz insanlarla paylaşırken kontrollü olmalı ve projelerinizi hayata geçirmek konusunda girişimci davranmalısınız” uyarısını yaptı.

Peki  Boğa burcunu bu hafta özel yaşantınızda neler bekliyor; Şenay Devi evli Boğalar için de uyarılarda bulundu.

“Sevgili boğalar eşinizin başkalarından kaynaklanan sorunları size yansıtarak üzerinizde baskı kurması duygusal anlamda gerginliklere yol açabilir ve eşinize karşı şiddetli tepkiler verebilirsiniz. Beraberliğinde sorun yaşamayan ve bekar Boğalar ise aşk hayatlarında bu hafta sürpriz  gelişmeler yaşayacak.”

Şenay Devi haftalık değerlendirmesinde   Boğa burcu için son olarak şu mesajı verdi;  “Boğalar iradenize güvenin geçmişle kavgaları bir kenara bırakıp anın size  getirdiği güzellikleri değerlendirin. Finansal ve eğitsel konularda şans sizden yana,  ilerlerken kendiniz  güvenin  ve hafta boyunca girişimlerinizi ertelemeyin. “