Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’den haftalık Aslan burcu yorumu; hayallerinize biraz daha yaklaşıyorsunuz

Şenay Devi’den haftalık Aslan burcu yorumu; hayallerinize biraz daha yaklaşıyorsunuz

tarafından sevda

Şenay Devi, 28 Ocak – 3 Şubat haftalık burç yorumlarında Aslan Burcu için şunları söyledi. Sevgili Aslanlar, bu hafta iş hayatınızda ufak tefek tartışmaların sizi germesine izin vermeyin, kendisiyle kavgalı ve sorunlarını  aşamamış insanların sizi kendi cenderesine sokmasına asla müsaade etmeyin,  sakinliğinizi koruyun bunu yaptığınız taktirde ertelediğiniz işlerinize odaklanacak önemli fırsatlar yakalayacak ve hayallerinize biraz daha yaklaşacaksınız.

Şenay Devi yorumlarına şu şekilde devam etti; Bu hafta, evli ve ilişkisi olan Aslanlar için biraz gergin geçecek. Eşinizin yakınlarından kaynaklı problemler yüzünden iletişim kurmakta  zorlanabilirsiniz.  Çocuklarınız bu durumdan olumsuz etkilensin istemiyorsanız biraz sakin kalmalı karşı tarafı anladığınızı hissettirmek için çabalamalısınız.

Bekar ve ilişkisi devam eden Aslanlar; Bu hafta hatalarınızın farkına vararak,  özünüzdeki güzellikleri ortaya çıkarttığınız ve karşı tarafı buna  ikna ettiğiniz taktirde ilişkinizde gerçek huzuru yakalamanız kaçınılmaz.