Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda dikkat çeken açıklama; “Aslan Burcu kıskanç insanlara dikkat etsin!”

Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda dikkat çeken açıklama; “Aslan Burcu kıskanç insanlara dikkat etsin!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 25-31 Mart haftası burç yorumunda Aslan burcu için şunları söyledi;

Sevgili Aslanlar, iş hayatınızda hayalini kurduğunuz projelerinizi gerçekleştirebilir, otorite ve devlet yetkililerinden alacağınız destekle kendi işinizi kurmak için harekete geçebilirsiniz. Hafta sizler için temposu yüksek geçecek. Eğitim ve iş hayatınızda kazanımlarınız ve bilginiz artacak. Kendinizi doğru şekilde ifade ederek girişimci davranıp takdir göreceksiniz.

Bu hafta dikkat etmeniz gereken konu, özel yaşamınızda ki mutluluğunuzun arkadaşlarınızın art niyetli söylemleri ile sarsılmaması olmalı! Kıskanan insanlara haddini bildirmeli özel hayatınızı başkalarının yanında paylaşmamaya özen göstermelisiniz. Bekar Aslanlar, bu hafta eğitim hayatınızda tanıyacağınız bir insan sizi etkilesede, uzun vadeli ilişki için aceleci davranmamalısınız. Sağlık problemi yaşayan Aslan burcuna ise tedavisini aksatmamasını öneriyorum.