Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda dikkat çeken uyarı;”Akrep burcu, ilişkinizde takıntılı davranmayın!”

Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda dikkat çeken uyarı;”Akrep burcu, ilişkinizde takıntılı davranmayın!”

tarafından sevda

Haftalık burç yorumları ile dikkat çeken Uzman astrolog Dr. Şenay Devi; Sevgili Akrepler bu hafta gökyüzünün size mesajı; “Geleceği merak etme nasıl olsa gelecek ama gidecek olanı iyi düşün çünkü aklınızdan silinmeyecek” dedi.

Akrep burcunu  pozitif enerjiler ile dolu bir hafta beklediğine dikkat çeken Şenay Devi; “Sevgili Akrepler iş ve eğitim hayatınıza konsantre olmalı, başkalarının desteğini beklemeden kendi çabalarınızla birşeyler yapmaya çalışmalısınız bunu yaptığınız taktirde taşlar yerine oturacak, kazanımlarınız yükselecek” dedi.

Şenay Devi Akreplere şu uyarı ve tavsiyelerde bulundu; “Özel hayatınızda takıntılı davranışlarınız, partnerinizle ilgili konularda şüpheleriniz pişmanlıklara yol açabilir. Aynı zamanda bitmiş ilişkilerinizle ilgili de  takıntılardan uzaklaşmalı ve geçmişte kalan ilişkinizi yeniden başlatmaya  çalışmamalısınız bunun size bir faydası yok, dikkatli olun” dedi.

Kaynak: astrodeha.com