Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda İkizler burcuna uyarı geldi; “İlişkinizde yol ayrımındasınız!”

Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda İkizler burcuna uyarı geldi; “İlişkinizde yol ayrımındasınız!”

tarafından sevda

Uzman astrolog Dr Şenay Devi Youtube kanalında ki haftalık burç yorumları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Şenay Devi bu hafta İkizler burcu ile ilgili yorumunda şunları söyledi; “Sevgili İkizler, bu hafta pek çok konuda yüklerinizinden kurtulacağınız bir hafta özgürleşmiş ve rahat hissedeceksiniz. Olgunlukla hareket ettiğiniz taktirde iş hayatınızda maddi anlamda olumlu gelişmeler yaşayabilir, süreklı başarısız olduğunuz bir konuda bu defa önemli bir başarının altına imza atabilirsiniz”dedi.

Gökyüzünün bu hafta İkizler burcuna mesajı; “Dilini terbiye etmeden önce yüreğini terbiye et çünkü söz yürekten gelir dilden çıkar” şeklinde diyen Şenay Devi; “Sevgili İkizler burcu özel hayatınızda bir yol ayrımındasınız, tamam veya devam etmek için acele etmeyin; eş veya sevgilinizin gerçek niyeti ile ilgili keşkelerinizin ortadan kalkmasını bekleyin” dedi. Devi, bekar İkizle burcuna ise müjdeyi vererek; “Üzerinizde ki kara bulutlar dağılıyor” dedi.