Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda ilginç yorum; “Yengeç Burcunun ruhunda neler oluyor?”

Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda ilginç yorum; “Yengeç Burcunun ruhunda neler oluyor?”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi, 18-24 Mart haftası burç yorumunda Yengeç burcu için şunları söyledi;

Sevgili Yengeçler, bu haftanın başında huzursuz insanların iş hayatınızda ki performansınızı etkilemesi ile gerilebilirsiniz. Bu etki bazı insanları kendinizden uzak tutmayı başaramamanızdan dolayı sizler için daha yorucu bir hal alabilir. Gökyüzü enerjileri ruhunuzda gençleştirici bir etki yaratırken düşünceleriniz evrim geçirmeye başlayacak diyebilirim. Yeni fikirler peşinde olacaksınız.

Özellikle çarşamba gününden itibaren özel yaşamınız adı gibi özel bir hal alacak ne istediğinize karar vermiş olmanız gerçek mutluluğu bulmanızı sağlayacak. Gökyüzü enerjileri size haftanın ilerleyen günlerinde işle ilgili konularda dikkatli olduğunuzda önemli kazanç sağlayacak fırsatlar getirebilir. Bu fırsatları iyi değerlendirmeli başkalarının söylem ve eleştirilerini bir kenara bırakabilmelisiniz.