Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda Kova Burcuna müjde; “Negatif enerjiler hayatınızdan çıkıp gidiyor!”

Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda Kova Burcuna müjde; “Negatif enerjiler hayatınızdan çıkıp gidiyor!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi, 18-24 Mart haftası burç yorumunda Kova burcu için şunları söyledi;

Sevgili Kovalar; gökyüzü hafta başından itibaren sizleri daha özgür hissettirecek enerjileri getiriyor, iş ve eğitim hayatınızda mücadele edip başarısız olduğunuz konular hakkında şikayet etmek yerine yeni yollar aramaya yönelmeli, size engelleyen düşüncelerden uzaklaşabilmelisiniz. Ruhunuzun üzerindeki ferahlatıcı enerjileri doğru değerlendirdiğiniz taktirde pek çok olumsuzluktan uzaklaşacaksınız. Gökyüzü enerjileri sizde kozmik bir şarj etkisi yaratacak, hayatınızdan negatif enerjiler çıkıp gidiyor.

İş ve eğitim hayatınızı yapılandırmak için yeni bir strateji uygyuladığınızda kariyerinizde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda ise partnerinizin yakınları ile yaptığı konuşmalara şahit olmanız gerginliklere neden olabilir. Bekar Kovalar size tavsiyem ise, yakınlarınızın etkisi altında kalıp yanlış kararlar almamanız yönünde olacak.