Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda Kova burcuna müjdeli haber var; “aradığınız aşk karşınıza çıkabilir”

Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda Kova burcuna müjdeli haber var; “aradığınız aşk karşınıza çıkabilir”

tarafından sevda

Uzman astrolog Şenay Devi haftalık burç yorumunda Kova burcuna müjdeyi verdi; “Sevgili Kovalar bu hafta aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler söz konusu, karşınıza hayallerinizin erkeği ya da kadını çıkabilir” dedi. Kova burcunun bu dönemi iyi değerlendirmesi gerektiğinin altını çizen Devi, bu süreç içerisindeki tanışmaların kalıcı bir beraberliğe vesile olabileceğini ifade etti.

Peki Kova burcunu iş ve özel yaşamında neler bekliyor; İşte Şenay Devi’nin yorumu; “Sevgili Kovalar, iş hayatınızda son anda iptaller söz konusu olabilir, seyahat planlarınız,  iş başvurularınız önceden planlanmış işlerin yarım kalması sizde hayal kırıklıkları yaratabilir ancak çok da üzülmemeli daha iyi fırsatların haftanın ilerleyen günlerinde karşınıza çıkacağına inanarak hareket etmelisiniz. ‘Her şerde bir hayır vardır’ demeli olmayan birşeyleri ısrarla zorlamamaya gayret etmelisiniz. Özel yaşamınızda güzel enerjiler söz konusu iken ailevi konular ve kardeşlerle ilgili noktalarda ise sınırlarınızı belirlemeli, onlara yardım ederken kendinizi feda etmemenin farkına varabilmelisiniz” dedi.