Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda Yengeç burcu tavsiye; “Yeni insanlar tanımaktan korkmayın!”

Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda Yengeç burcu tavsiye; “Yeni insanlar tanımaktan korkmayın!”

tarafından sevda

Uzman astrolog  Dr.Şenay Devi Youtube kanalında ki haftalık burç yorumları ile astroloji meraklılarının yoğun ilgisini görüyor. Bakalım ünlü astrolog bu hafta Yengeç burcu ile ilgili neler söyledi? Hangi uyarı ve tavsiyelerde bulundu?

“Sevgili Yengeçler gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı; “Kaybetmekten korkma, birşeyleri kazanmak için bazı şeyleri kaybetmelisin ve unutma kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin”

Şenay Devi Yengeç burcunun haftaya olumlu enerjilerle başladığına dikkat çekrerek ” İş ve eğitim hayatında ki sıkıntılarınız çözümlenecek. İletişime önem vermelisiniz, duygusal davranmadan gerçekçi davranıp sorumluluklarınızı üstlenirseniz eğer hiç birşeyin imkansız olmayacağını göreceksiniz, finansal konularda ise  ilişkilere önem vermeli ve  istemeyi bilmelisiniz” dedi.

Şenay Devi evli veya ilişkisi olan Yengeç burcunu uyararak; “Bu hafta eş veya sevgilinizin şiddetli tavırları yüzünden gerginlikler söz konusu olabilir siz kontrollü olmalısınız “dedi. Ünlü astrolog bekar Yengeç burcuna ise yeni insanlar tanımaktan korkmayın tavsiyesinde bulunarak; “Duygusal yakınlaşmalar haftaya damga vurabilir” dedi.