Ana sayfa Dizi Haberleri Seni bütün zaaflarından paramparça edeceğim! Çarpışma’da Kadir’in geçmişindeki sırrı ortaya mı çıkıyor?

Seni bütün zaaflarından paramparça edeceğim! Çarpışma’da Kadir’in geçmişindeki sırrı ortaya mı çıkıyor?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Analiz
Show TV’nin Çarpışma dizisi 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un oynadığı dizide Onur Saylak’ın hayat verdiği Veli’nin sözleri büyük bir sırrı açığa çıkaracak.

Zeynep’in kızını kaçırdıktan sonra Kadir’in peşine düştüğü Veli yakalanıyor ve Kadir’e “Seni bütün zaaflarından paramparça edeceğim” diye bağırıyor. Tanıtımda Zeynep’in, küçükken “Polis olunca annemi bulacağım” sözlerini Kadir’e hatırlatmasıyla Kadir çok sarsılıyor.

Seni bütün zaaflarından paramparça edeceğim! Çarpışma'da Kadir'in geçmişindeki sırrı ortaya mı çıkıyor? 7

Kadir’in geçmişindeki hikaye büyük merak konusu olurken, Veli’nin de bu durumla bir bağlantısı olduğu anlaşılıyor.

Yeni bölümde Kerem ve Cemre de polis merkezinde karşı karşıya geliyor. Cemre, Kerem’in evine girip kendisini bıçaklayan kişi olduğunu tespit ediyor. Kerem’in o gece kendilerini görmüş olmasından korkan Demir ve Belma ise yeni planlar peşinde.

İşte Çarpışma 3. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem’in karıştıkları kazada, şuuru açık tek kişi Zeynep’tir. Durumu en ağır olan ise Cemre. Zeynep, baygın haldeki Kadir’i tanır ve şoke olur. Zeynep, Kadir’e yardım etmek ile kızını kurtarmak arasında büyük bir ikilemde kalır. Olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye gelir. Cemre ve Kerem araçlarından çıkarılıp hastaneye götürülür. Ancak, Kadir ve Zeynep’in kullandıkları araçlarda kimse yoktur. Veli, polisin işe karışması ile yeni önlemler alır ve Zeynep’in kızı Aylin’in hayatıyla ilgili çok kritik bir kararın eşiğine gelir. Cemre, kendisini yaralayan ve aracına çarpanın aynı kişi olduğunu öğrenir ve polise bilgi verir. Belma ve Demir’i ise yasak aşklarının ortaya çıkma korkusu sarar. Kadir ile Zeynep’in geçmişten gelen bağları ortaya çıkarken, hayat onları hiç ummadıkları yerlerde, hiç ummadıkları zamanlarda ve hiç ummadıkları şekilde yıllar sonra yeniden karşı karşıya getirecektir.