Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim yüzünden büyük risk alan Star TV’nin bir dizisi için daha final çanları çalıyor!

Seni Çok Bekledim yüzünden büyük risk alan Star TV’nin bir dizisi için daha final çanları çalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sol Yanım’a acımadan final yaptıran Star TV, Akrep dizisiyle yine çarpıldı! Her şey Star TV’nin Seni Çok Bekledim dizisi nedeniyle aldığı risk ile başladı… Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisini Cuma akşamı izleyici ile buluşturma arzusu hem Akrep hem de Sol Yanım dizilerinin gününün değişmesi ile neticelenmişti.

Bu değişiklikten önce her iki dizi de ortama oranlar elde ediyor ve kemik bir izleyici kitlesine hitap ediyordu. Ancak önce Sol Yanım dizisi havlu attı. Reytingler bir hayli düştü.Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey ve Cemre Baysel dörtlüsünün başrolünde yer aldığı dizi ani bir kararla 12. bölüm itibariyle bitirildi.

Star TV’nin aldığı gün değişikliği kararları başına dert olmaya devam ediyor. Şimdi de Akrep dizisi perşembe akşamları ekranda artık ciddi bir varlık gösteremeyeceğini ortaya koyuyor. Dizinin hikayesinde önemli değişimler olsa da, güçlü oyunculuk performansları ile Akrep kendini gösterse de izleyici bir kez kaçırıldı ve geri dönmüyor.

Demet Akbağ ile Evrim Alasya ikilisinin başrolünde yer aldığı Akrep dizisinin dün akşam yayınlanan 15. bölümü reytinglerde gerilemeye devam etti. Dizi tüm kişilerde günü 22. sırada tamamlarken, AB’de 16. olabildi ve ABC1 grubunda da 18. sırada bulunuyor.

Çok düşük oranlarda reytingler elde eden Akrep dizisi için umutların da tükendiğini gösteren bir tablo bu. Geçen haftanın ardından bu hafta da maalesef reytingler üzücü. Star TV, diziyi devam ettirmek niyetindeydi. Şimdi bu oranlardan sonra ne karar alınır merak ediliyor. Ancak hem Sol Yanım hem de Akrep dizilerinin kısa sürede havlu atmalarının nedeni bizzat kanalın kendisi..