Ana sayfa Sosyal Medya Seni Çok Bekledim’in İsmet’i Durul Bazan yeni TRT1 dizisine katıldı!

Seni Çok Bekledim’in İsmet’i Durul Bazan yeni TRT1 dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı performansları ve güçlü karakterlere imza atması ile sektörde nadir isimlerden olan Durul Bazan, yeni bir yolculuğa çıkıyor. Uzun yıllardır setlerde yer alan hem sinema hem de dizi sektöründe birbirinden farklı roller canlandıran Dural Bazan’ın TRT1’in yeni dizisi Dünya Hali ile anlaştığı ortaya çıktı.

Kapalıçarşı dizisindeki Haluk karakteri ile akılda kalan en son Seni Çok Bekledim isimli Star TV dizisinde İsmet karakteriyle izlediğimiz oyuncu, yeni sezonda bu sefer TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Tutunamayanlar isimli dizinin yapımcısı olan Neden Film’in bir süredir hazırlıklarını sürdürdüğü Dünya Hali dizisi için üst üste transferler yaşanıyor. Zümrüdüanka’da Suhandan olarak öne çıkan Pelin Abay ile yine Seni Çok Bekledim’de Selahattin olarak izlediğimiz Caner Şahin başrolde buluştu.

Seni Çok Bekledim'in İsmet'i Durul Bazan yeni TRT1 dizisine katıldı! 7

Seni Çok Bekledim projesi 13 bölüm sürmüştü. İki oyuncunun yeni dönemde aynı yapımda buluşması da ilginç bir tesadüf oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Osman Nail Doğan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Durul Bazan ile Caner Şahin ikilisini yine bir arada izleyeceksiniz. Dizi geçtiğimiz gün sete çıktı ve yakında TRT1 ekranında yayınlanması bekleniyor.