Ana sayfa Sosyal Medya Seni Kalbime Sakladım ile ekranlara gelmeye hazırlanan Ekin Mert Daymaz’ın Masal filminin afişi yayınlandı!

Seni Kalbime Sakladım ile ekranlara gelmeye hazırlanan Ekin Mert Daymaz’ın Masal filminin afişi yayınlandı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Şu sıralar adı, TRT1’in Temmuz ayı içinde yayınlamayı planladığı yeni dram dizisi Seni Kalbime Sakladım ile anılan oyuncu Ekin Mert Daymaz’ın, çekimlerini geçen yıl yaptığı Masal adlı filminin afişi yayınlandı.

Oyuncuya, Masal adlı sinema filminde en son geçtiğimiz sezon yayınlanan ancak kısa süren Kahraman Babam dizisiyle ekranlara gelen oyuncu Nilay Deniz eşlik ediyor.

Yapımcılığını Nilay Gürsoy’un, yönetmenliğini ise Nilay İslamoğlu’nun üstlendiği film, beklenmedik bir anda yolları kesişen ‘Nehir’ ile ‘Kaan’ın romantik hikayesini beyaz perdeye taşıyor.

Seni Kalbime Sakladım ile ekranlara gelmeye hazırlanan Ekin Mert Daymaz'ın Masal filminin afişi yayınlandı! 7

Masal’ın Oyuncu kadrosunda Hakan Meriçliler, Gözde Çığacı, Tarık Uğur Özenbaş, Cenk Acarlar ve Yasmin Albay da yer alıyor. Filmin Kıbrıs’ta başlayan çekimleri 4 hafta da tamamlandı.

Yakında TRT1’de yayınlanacak Seni Kalbime Sakladım ile ekranlara gelmeye hazırlanan Ekin Mert Daymaz, Masal ile hayranlarıyla sinema salonlarında da buluşacak.

Ekin Mert Daymaz’a yeni dizisinde ise Sevda Erginci eşlik ediyor. Dizinin hikayesine yönelik henüz detaylar tam olarak paylaşılmadı ama trajedilerle dolu bir aşk hikayesi olması bekleniyor.

Seni Kalbime Sakladım iki başrol oyuncusuyla büyük dikkat çekiyor. Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz ikilisinin hayranları şimdiden büyük bir heyecan içinde.