Ana sayfa Dizi Fragmanları Seni Kimler Aldı 7. Bölüm Fragmanı ve Özeti 11 Haziran Pazar

Seni Kimler Aldı 7. Bölüm Fragmanı ve Özeti 11 Haziran Pazar

tarafından ker_def

Atv’de yayınlanan Seni Kimler Aldı dizisi, yaz sezonunda izlenen yapımlar arasına girmeye aday.  11 Haziran Pazar akşamı 7. bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin fragmanı da yayınlandı.

Çamay’ların tüm servetini kaybeden Suat, bu utançla yaşayabilecek mi, yoksa…? Seni Kimler Aldı 7. Bölüm fragmanı yayınlandı. Geçmiş bölümlere ait sahnelerden oluşan fragmanda yeni olan tek sahne ise Ceren’in gelinlik provası yaptığı sahne.

Seni Kimler Aldı 6. Bölümde Neler Oldu?
Zeynep’in mezarının boş olduğunu gören Zehra, ablasının yaşadığına inanmıştır. Bu sırada annesini arayan Zeynep Zehra’yla konuşmak ister. O’na annesinin ve Cahide’nin kendisini nasıl sattıklarını sormasını söyler.

Bu sırada Banu Cahide’yle konuşmak için konağa gelmiştir. Geçmişte Zeynep’in satılmasına aracılık eden Banu yaptıklarının ortaya çıkmasından çok korkmakta ve kaçmak istemektedir. Bunun için paraya ihtiyacı vardır ve Cahide’nin üzerindeki mücevherleri almak için saldırır. Bu itiş kakış sırasında Banu düşer ve ölür.

Cahide’nin bu işte parmağı olduğunu öğrenen Zehra Cahide’nin karşısına dikilir ve ondan hesap sorar. Olanları öğrenen Leman aradığı fırsatı bulmuştur ve Cahide’yi konaktan kovar. Fakat hala elinde son bir kozu vardır; Barış’ın gerçek babasının Talat olduğu gerçeği!

Zehra’dan, annesinden ve başka bir aileye satılmasına sebep olan herkesten intikam almak için yanıp tutuşan Ceren son hamlesine hazırdır artık. İşleri bozulan Suat’ın piyasadaki tüm karşılıksız çeklerini toplayarak işleme koyar ve konak da dahil olmak üzere her şeyini elinden alır. Durumu düzeltmek içinse bir şartı vardır; Barış’la evlenmek.