Ana sayfa Dizi Haberleri Sensiz Olmaz 23 Mart 19. bölüm özeti… Rudra, BSD’den uzaklaştırılıyor!

Sensiz Olmaz 23 Mart 19. bölüm özeti… Rudra, BSD’den uzaklaştırılıyor!

tarafından zk zk

TVT ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün, Paro üzerinden BSD birliğini suçlayan bir haberin gazete manşetlerinde yer alması üzerine Rudra karargâha çağırılır. O, Paro konusunda aklanana kadar görevinden uzaklaştırılmıştır. Durumu öğrenen Paro ise onun BSD’ye geri dönmesi için elinden geleni yapar.

19. Bölüm

BSD Karargahına giden Rudra, Paro ile ilgili gazete manşetinden haberdar olur. Generaller onu Paro ile ilgili sorunu çözene kadar BSD’den uzaklaştırıldığını bildirir. Bunun üzerine Rudra gazetelere Paro hakkında kimin bilgi verdiğini öğrenmek için bir plan yapar ve eve döndüğünde onunla hemen evlenmek istediğini söyler. Evdekiler şaşkınlıkla Rudra’nın düğün ritüellerini yerine getirişini izlerken o elinden geldiği kadar Paro’ya sert davranır. Tüm bunlardan habersiz olan Paro ise Rudra’nın gerçekten kendisiyle evlenmek istediğini düşünür fakat gerçekleri öğrendiğinde bir kez daha hayal kırıklığı yaşayacaktır. Bu sırada Paro’yu manşetine taşıyan gazeteye ait bir zarfı gören Rudra, onlara bilgi veren kişinin evden biri olduğunu anlamıştır. BSD’nin Rudra ile ilgili almış olduğu karardan haberdar olan Paro ise Rudra ile BSD Karargahına giderek General ile konuşur. Paro’nun konuşması Rudra’nın affedilmesine yardımcı olacak mı?

Yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro’nun unutulmayacak öyküsü Sensiz Olmaz her gün saat 20.30’da TVT ekranlarında.