Ana sayfa Foto Galeri Sera Tokdemir, estetik yaptırdı!

Sera Tokdemir, estetik yaptırdı!

tarafından ker_def

sera-tokdemir1

YÜZÜM DEKİ BENİ ALDIRDIM

Estetiğiniz var mı?
Yüzümdeki beni aldırdım. Botoks yaptırmıyorum. ‘Dudakların estetikli mi?’ diye soruyorlar, estetik yok ama keşke biraz kalın olsa. Düzenli olarak cilt bakımına gidiyorum. Hep yanımda olan arkadaşlarım var; asistanım Onur Seçkin, makyajımı ve saçımı yapan Sam Araji ve styling’imi yapan Hüseyin Vural… Çok iyi bir ekip olduk.

Yaşınızdan çok daha genç gösteriyorsunuz. Oyunculukta bir avantaj mı bu?
Çok büyük avantaj; bu sayede beni her rol için düşünebiliyorlar. Üniversiteli birini de, bir anneyi de oynayabiliyorum. Gerçi anne rolünde pek düşünemiyorlar! (Gülüyor)

Çok genç yaşta anne olmuşsunuz. Oğlunuzla ablakardeş gibisiniz…
Boran bana ‘Çılgın anne’ diyor. Birlikte çok eğleniyoruz. Ben çocuk gibiyidimdir; bir gün saçlarımı iki yandan kuyruk yapıp, ekoseli eteğimi giyip öğrenci gibi oğlumun sınıfına gittim. Boran, beni erkek arkadaşı gibi görüyor ama bir şeye kızdığımda sözümü dinler. Çok tepkili bir anne olmadığım için, tepki gösteriyorsam bir sebebi vardır.

Bayramları nasıl geçiriyorsunuz?
Benim için bayram, babam vefat ettiğinde bitti. Çünkü biz bayramlarda babamın elini öperek başlardık güne. Şimdi yine babamın mezarını ziyaret ederek başlayacağız ama eskisi gibi bir coşku olmayacak, içimiz hep buruk olacak.

Oğlunuza bayram kültürünü aşılıyor musunuz?
Evet, oğlum bayramlarda büyüklerin ziyaret edileceğini bilir, herkesi dolaşıp harçlığını alır. Bizim evde de en küçük ben olduğum için hâlâ harçlığımı alırım. (Gülüyor)