Ana sayfa Sosyal Medya Sera Tokdemir’den yeni bir gelişme var, bunu da başarırsa yolu ardına kaçar açılır!

Sera Tokdemir’den yeni bir gelişme var, bunu da başarırsa yolu ardına kaçar açılır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu olarak birçok projede yer alan Sera Tokdemir, en son Diriliş Ertuğrul dizisinde Marya karakteriyle ekranda yer almıştı.

Mustafa Ceceli imzalı Aşk Haklıyı Seçmiyor single çalışması ile şarkıcılığa da göz kırpan Sera Tokdemir, hayranlarına bir müjde verdi.

Instagram hesabından paylaşım yapan Tokdemir, şarkının 9 milyon izlenme elde etmesinin de mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Mustafa Ceceli’ye teşekkür eden Sera Tokdemir, yeni single’daki şarkının (Bir Günde) sözlerinin kendisine ait olduğunu belirtti.

Kertenkele dizisindeki Zehra karakterine de gönderme yapan Tokdemir’in paylaşımı ve mesajı şöyle:

Yeni single’a az bir zaman kala ben, oyunculukta olduğu gibi müzik yolculuğumda da yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. #AşkHaklıyıSeçmiyor 9 milyona doğru yol almış :) elbette ki değerlim @mustafaceceli ‘nin de desteğiyle ve muhteşem katkılarıyla. Şarkı söylemek bir yana, satırlara döktüğüm sözlerle ve ruhumdan damlayan notalarla gönlünüze açılmak tarifsiz bir mutluluk. Umarım sözleri bana, müziği ve aranjesi benim canım @tarikister ‘e ait olan, @dmccomtr etiketiyle sizinle buluşturacağımız #BirGünde şarkımızı da seversiniz. Sever misiniz? Sevmez misiniz? ? seversiniz seversiniz (Kertenkele Zehra’yı tanıyanlar bu cümleyi anlamışlardır ☺️) @samsundemir @ozdenbora ❤️?

Sera Tokdemir'den yeni bir gelişme var, bunu da başarırsa yolu ardına kaçar açılır! 7