Ana sayfa Dizi İzle Serap’ın İnadı – Elimi Bırakma 23. Bölüm

Serap’ın İnadı – Elimi Bırakma 23. Bölüm

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında her bölümüyle milyonları ekrana kilitleyen Elimi Bırakma, heyecan ve aksiyon dolu serüvenine kaldığı yerden devam ediyor. Elimi Bırakma dizisi 2018 yılının son bölümünde 30 Aralık Pazar günü izleyicilerle buluştu. 2019 yılında da başarıyla yayınına devam etmesi beklenen Elimi Bırakma dizisinin 23. yeni bölümünde önemli olaylar yaşandı. Dizinin Youtube sayfasında da dikkat çeken sahneler yayınlandı.

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk’in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma’nın Yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Yaşar Önal, yönetmenliğini Sadullah Çelen üstlenirken senaryosunu Nilüfer Aydın ve Serap Özgür’ün kaleme alıyor. Sevilen dizinin başrollerini ise Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ ve Kenan Acar gibi ünlü isimler paylaşıyor.Videodan 23. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Peki 23. bölümde neler yaşandı?

Azra Konağa tekrar yerleşiyor

Mine’nin ailesinin eve dönmesi sebebiyle Azra, Mine’nin yanından ayrılmak zorunda kalır. Azra başta bir otelde kalmayı düşünse de, Feride’nin ısrarlarını kıramayıp tekrar konağa yerleşir.

Azra’yı Mert üzerinden tehdit edenler kim?

Bunu öğrenen Sumru, onu Cenk’ten uzak tutmak için yine Mert’i kullanmaya ve Azra’yı tehdit etmeye başlar. Azra’yı Mert üzerinden tehdit eden tek kişi de Sumru değildir üstelik. Azra’nın babasının ölümüyle ilgili açtığı davayı geri çekmesini isteyen gizemli birileri de Azra’ya Mert’in fotoğraflarını göndererek, onu tehdit ederler.

Çelen grubun hisselerini kim satın alıyor?

Fatma’nın yattığı hastaneden gelen bir haber heyecan ve umut yaratırken, Cenk’in sağduyulu yönetimi sayesinde şirketteki kötü gidişat durdurulur, hisseler satılmaya başlar. Asıl önemli mesele ise hisseleri kimin aldığıdır…

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal