Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya sanki bir Anka kuşu gibi! Onur Tuna’nın ise hayalini süsleyen rol!

Seray Kaya sanki bir Anka kuşu gibi! Onur Tuna’nın ise hayalini süsleyen rol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Tuna ile Seray Kaya ikilisi yeni sezonun yeni dizi çifti oldu… Mahkum’da izlediğimiz ikili, MAG Dergisi’nin objektiflerine poz verdi. İkilinin görüntüsü hayranlarını çok mutlu ederken, Mahkum dizisindeki partnerlik daha da öne çıktı… 1.95 cm boyundaki Onur Tuna ile 1.66 boyundaki Seray Kaya’nın pozlarına bakılınca boy farkının ustalıkla gizlendiğini de görebilirsiniz.

Her hafta perşembe akşamları izleyicileri mest eden bir hikayenin kahramanları olarak Fox TV ekranına gelen Onur Tuna ve Seray Kaya, kanalın bu sezon en iyi çıkış yapan dizisinin başrolü olmanın da gururunu yaşıyor. Fırat karakterinde Onur Tuna ve Cemre olarak da Seray Kaya’yı izliyoruz. İkilinin dergiye verdikleri pozların yanı sıra açıklamaları da dikkat çekti.

Seray Kaya sanki bir Anka kuşu gibi! Onur Tuna'nın ise hayalini süsleyen rol! 9

Seray Kaya “İşine âşık, kendi halinde yaşayan ve her ne olursa olsun mutlaka küllerinden yeniden doğan birisiyim” diyerek dikkatleri üzerine çekti. Dergi çekimlerinde mavi elbisesi ile güzelliğini bir kez daha ortaya çıkartan oyuncu, hayranlarını bir kez daha mest etti.

Seray Kaya sanki bir Anka kuşu gibi! Onur Tuna'nın ise hayalini süsleyen rol! 10

Kendisini Anka kuşuna benzeten Seray Kaya, kendisini şu sözlerle tanımladı: “Kendimi Anka kuşuna benzetiyorum. Hayatının orta noktasına iyiliği, adaleti koymuş; hayvanlara, işine âşık, kendi halinde yaşayan ve her ne olursa olsun mutlaka küllerinden yeniden doğan birisiyim diyebilirim.”

Onur Tuna yine yakışıklılığı ile hayranlarının beğenisine kazanırken, eğitimci bir aileden gelmenin farkını şöyle anlattı: “Eğitimci bir ailem olduğu için, bu tarz sanatsal sahne çalışmalarının içerisinde çocukluğumdan beri yer aldım.”

Seray Kaya sanki bir Anka kuşu gibi! Onur Tuna'nın ise hayalini süsleyen rol! 11

İleride bir sokak çocuğunu canlandırmak isteyen Onur Tuna, onun dışarıda yaşadığı sıkıntıları sanatsal bir anlamda insanlara anlatmayı çok istiyor.