Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya sete köpeğini getirince olanlar oldu!..

Seray Kaya sete köpeğini getirince olanlar oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-2012 yılından bu yana setlerde olan oyuncu Seray Kaya, Kadın isimli dizideki ‘Şirin’ karakteri ile büyük popülerlik sağlamıştı.

Oyuncu geçtiğimiz sezon, Fox TV’nin  Mahkum dizisinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu ile birlikte başrolde yer aldı. Ancak Seray Kaya diziye erken veda etti ve sonrasında da Bir Küçük Gün Işığı isimli diziyle ekrana geri dönüş yaptı.

ATV’de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı’nda Berk Oktay ile birlikte başrolde yer alan oyuncu sete köpeği Pablo’yu da getirince ortaya çok güzel görüntüler çıktı.

Seray Kaya sete köpeğini getirince olanlar oldu!.. 8

Köpeğiyle karavan pozlarını instagram hesabında yayınlayan oyuncu fotoğrafların altına, “Ben sete gelirken birileri peşime takıldı” yazdı.

Hayvan sevgisi ile bilinen ve üç köpeği olan oyuncu geçtiğimiz günlerde bir köpeğinin ölüm acısıyla sarsılmıştı. Oyuncunun köpeğiyle verdiği karavan pozları takipçilerinden kısa sürede çok sayıda beğeni alırken fotoğraflara, Kaya’nın hayranları tarafından “Bu ne güzellik!” şeklinde yüzlerce yorum yapıldı.

Seray Kaya sete köpeğini getirince olanlar oldu!.. 9

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde ‘Elif’ karakterini başarıyla canlandıran ve performansıyla övgü dolu yorumlar alan Seray Kaya hayranlarının ilgisinden de son derece memnun.