Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya ve Berk Oktay ikilisi Bir Küçük Gün Işığı izleyicisini mest ediyor!..

Seray Kaya ve Berk Oktay ikilisi Bir Küçük Gün Işığı izleyicisini mest ediyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – izleyicilerle ATV ekranında pazartesi akşamları buluşan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, gerek hikayesi gerek oyuncu kadrosuyla kısa sürede ilgi odağı oldu.

Dizinin başrolünde yer alan Seray Kaya ve Berk Oktay ikilisi Bir Küçük Gün Işığı’nda çok iyi bir dizi çifti oldu. İkili sık sık yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla da diziye olan ilgiyi canlı tutmayı başarıyor.

Seray Kaya ve Berk Oktay’ın birlikte verdikleri pozlarla farklı bir sinerji yarattıkları paylaşımlar, dizinin izleyicisini ve ikilinin hayranlarını mest ediyor.

Seray Kaya ve Berk Oktay ikilisi Bir Küçük Gün Işığı izleyicisini mest ediyor!.. 8

Partneriyle fotoğrafını instagram hesabında yayınlayan Seray Kaya, “Bizleri yalnız bırakmayan seyircimize çok teşekkür ederiz” notunu düştü.

Berk Oktay ise sosyal medya hesabında, partneriyle başka bir pozunu yayınladı.  İkilinin fotoğraflardaki keyifli hallerinden dizi setinde de çok iyi anlaştıkları anlaşılıyor.

Seray Kaya ve Berk Oktay ikilisi Bir Küçük Gün Işığı izleyicisini mest ediyor!.. 9

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Bir Küçük Gün Işığı’nda heyecan verici sürpriz gelişmeler, milyonlarca izleyici tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Dizide  Seray Kaya ve Berk Oktay ikilisine Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz Mete, Azra Aksu, Güneş Hayat, Yılmaz Bayraktar, Beren Kotan, Gizem Ünsal ve Yiğit Yapıcı’nın aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu eşlik ediyor.