Ana sayfa Dizi Haberleri Seray Kaya ve Tuğçe Açıkgöz karşı karşıya! Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başlattığı annelik tartışması!

Seray Kaya ve Tuğçe Açıkgöz karşı karşıya! Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başlattığı annelik tartışması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Bir Küçük Gün Işığı dizisi pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Etkileyici hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile daha ilk 3 bölüm geçmesine rağmen milyonlarca izleyici bu diziyi tutkulu bir şekilde izlemeye başladı.

Seray Kaya’nın Elif karakterinde izleyenlerin yüreğine dokunduğu dizi elde ettiği başarılı reytinglerle de bu sezonun önemli yapımlarından birisi olacağını ispatladı. Dizide Berk Oktay’ı Fırat karakterinde yine başarılı performansıyla izliyoruz. Esra Dermancıoğlu ise Ümran karakterinde baskıcı bir anne karakteri ile izleyicileri yine etkilemeyi başardı.

Ancak Bir Küçük Gün Işığı dizisinde en büyük tartışmayı yaratan karakter Tuğçe Açıkgöz’ün canlandırdığı Dila oldu… Dila’nın, Güneş’in annesi olması nedeniyle dizi hayranları, Elif ile onu kıyaslamaya başladı.

Dizinin dördüncü bölümü 26 Eylül Pazartesi akşamı ekrana gelecek ve yayınlanan ilk fragmanda Dila’nın Güneş ile karşılaşması yine izleyenleri rahatsız eden görüntüler ortaya çıkardı.

Elif, “Seni her şeyden korurum” derken Dila ise, öz kızına çektirdiği eziyet ile yine gündem oldu. Dizi hayranları ise bu durumu sosyal medyada öne çıkartarak şu yorumlarda bulundu: “Dila gibi ön annen olacağına, Elif gibi üvey annen olsun daha iyi.”

Seray Kaya ve Tuğçe Açıkgöz karşı karşıya! Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başlattığı annelik tartışması! 7

Birçok dizi hayranına göre öz annesi çocukken yaşadıklarını kendi öz kızına yaşatmaya çalışan Dila’yı eleştiriyor ve üvey anne olsa bile Elif’in Güneş’e hayatını adamaya hazır olmasından memnuniyet duyuyor.

Dizi hayranları Dila ile Güneş karakterlerinin yan yana geldiği sahnelerden büyük rahatsızlık duyduklarını ve bunun kendilerini psikolojik olarak kötü etkilediğini de belirten yorumlar paylaştı.

Hikayesi ile milyonları etkileyen dizide, Seray Kaya’nın muhteşem performansını da öven dizi hayranları, Elif karakterinin sevgi dolu kalbi ile umut dağıttığını düşünüyor.