Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seray Kaya, yıllar sonra dedesinin günlüğünü buldu ve büyük bir sürprizle karşılaştı!

Seray Kaya, yıllar sonra dedesinin günlüğünü buldu ve büyük bir sürprizle karşılaştı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Kadın dizisindeki Şirin karakteriyle ekranlara gelen Seray Kaya, bayram tatilinde kısa bir süre önce kaybettiği babasının Giresun’daki köyüne gitmiş, mezarını ziyaret etmişti.

Babaannesi, anneannesi ve diğer akrabalarıyla birlikte bayramı geçiren Seray Kaya, daha sonra İstanbul’a dönmüştü.

Ünlü oyuncu, instagram sayfasından son olarak yayınladığı bir paylaşımda, yıllar önce kaybettiği ve çok fazla tanımadığı dedesinin günlüğünden bir sayfayı yayınladı.

Dedesinin günlüğünü bulmasıyla birlikte onu daha iyi tanıma şansına sahip olduğunu anlatan Seray Kaya, “Meğer senin torunun olmak hayatımda bir hediyeymiş” diyerek duygularını paylaştı.

Ünlü oyuncu, dedesinin kendisinin doğduğu gün yazdığı yazıyı yayınladı. Bu güzel sürpriz, Seray Kaya’yı hem çok mutlu etmiş hem de doğduğu gün dünyada yaşanan çarpıcı gelişmelerin de neler olduğunu öğrenmiş oldu dedesi sayesinde.

İşte Seray Kaya’nın paylaşımı:

Kemal Akbulat.. ?
Benim canım dedem.
Ben çok küçüktüm dedemi kaybettiğimizde ve bu yüzden kendisini annemlerden dinlediğim kadarıyla tanıyordum. Hayatının son gününe kadar tuttuğu günlüklerden birine ulaştığımda asıl
Kemal Akbulat’la tanıştım.
Sen ne güzel ne değerli bir insanmışsın. Meğer senin torunun olmak hayatımda bir hediyeymiş. Bu paylaştığım kısım benim dünyaya geldiğim zamana ait.
Teşekkürler dede, seni ve babamı senin kaleminden okuyabildiğim için… ?✨

Seray Kaya, yıllar sonra dedesinin günlüğünü buldu ve büyük bir sürprizle karşılaştı! 7